Događaj sezone za sve vinoljupce: 5. Salon pjenušavih vina

Autor članka:
Podijeli:

5. Salon pjenušavih vina, Zagreb

NOVI DATUM – održat će se 22.04.2022. u zagrebačkom restoranu Maksimir    

Maksimir

5. Salon pjenušavih vina Zagreb objavio je novi datum: održat će se 22. travnja 2022., na novoj lokaciji, u restoranu Maksimir, u parku Maksimir. Salon pjenušavih vina Zagreb dobit će tako i atribut »boutique« salona jer smanjuje broj izlagača (20), pružajući im veću vidljivost i učinkovitost promocije te bolju komunikaciju s kupcima.

Salon pjenušavih vina

Salon pjenušavih vina Zagreb jedini je vinski festival u Hrvatskoj koji cjelogodišnjim događanjima, promocijama i edukacijama pridonosi izobrazbi hrvatskih ljubitelja pjenušavih vina, te podiže vidljivost »pjenušavim eno-gastro destinacijama«. Ljubitelji i profesionalci mogu na salonu upoznati sve bogatiju pjenušavu ponudu vinske Hrvatske, ali i u vinogradima i podrumima naučiti puno o proizvodnji pjenušaca. Salon promovira ponajprije hrvatska pjenušava vina, uz gostujuće izlagače iz Slovenije i neke hrvatske distributere;  upućuje publiku u sparivanje pjenušaca s hranom u svakodnevnim situacijama (kroz autorski projekt »Sparkling Table«), a ne samo u posebnim prigodama.

pjenušavi doručak

Medijski partneri Salona su portali Travel Advisor / Savjetnik za putovanja i  Foto Foodie s pripadajućim, vrlo posjećenim grupama i stranicama na društvenoj mreži Facebook (Savjetnik za putovanja, Savjetnik za hranu i vino, Champagne and Sparkling wines lovers, Abeceda finih zalogaja).

 

01_  Najbolje ocjenjeni pjenušci 2022. (J.Frangen)

02_  Nova lokacija: restoran Maksimir (J.Frangen)

03_  Pjenušavi doručak (J.Frangen)

Dodatne informacije:

prof. Marija Vukelić, direktorica

E marijavukeliczg@gmail.com

W salonofsparklingwines.eu

FB & IG Salon of Sparkling Wines

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave