Travel AdvisorTravel Advisor

Pink Day – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca

  1. Pink Day – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca

 

PINK Day, međunarodni festival ružičastih vina i pjenušaca  održat će se u nedjelju, 27. lipnja na novoj lokaciji – na ogromnoj, otvorenoj  terasi  Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Okruženje nove lokacije –  muzeja i njegova moderna arhitektura još više će istaknuti ovogodišnje inovativne ideje osmog izdanja festivala te, zapravo, postaviti vina i maslinova ulja u prostor koja zaslužuju kao prava umjetnička djela – muzejski prostor.

Na programu su i tri vrlo zanimljive radionice –  jedinstven i unaprijed rasprodan masterclass Svijet ružičastih šampanjaca grupacije Moët Hennessy powered by Premium Visa kojem je prezenter  – brand ambasador Ted Lelekas!  Druga, pod nazivom Istra: kraljica maslinovog ulja powered by Catering Lisak bit će posvećena ekstra djevičanskim maslinovim uljima a treća, Ružičasta Austrija powered by Austrain Wine, predstavlja upravo vina zemlje partnera – Austrije.

Požurite se prijaviti na preostala mjesta na radionicama (oslobodilo se nešto mjesta od inače unaprijed rasprodanih radionica – zbog pomaka datuma) na mail:  pinkdayzg@gmail.com

I ne zaboravite da na Pink day-u svi nose nešto ružičasto – nađite i vi svoj ružičasti detalj!  A prvih 300 gostiju dobiti će na poklon i ružičaste naočale

Više informacija o programu saznajte na https://pinkdayzagreb.com/ .

Travel Advisor – Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous article8 otoka u 8 dana: luksuzno krstarenje o kojem ste sanjali po posebnoj cijeni
Next article9 važnih savjeta za sigurno sunčanje