Travel AdvisorTravel Advisor

10 božićnih poklona za putnike

Bliži se vrijeme blagdana i darivanja. Nešto želite pokloniti dragoj osobi koja više od svega voli putovati. Evo naših ideja za poklone kojima ćete razveselite svakog putoholičara, a neće vas baciti u preveliki trošak. 10 božićnih poklona za putnike:

Kompas

Nikad se ne znak kad bi mogao zatrebati, mali je i ne zauzima puno mjesta, a može biti vrlo koristan. Idealan je za avanturiste i putnike koji vole boraviti van velikih gradova i u prirodi. Onim putnicima koji se ipak drže sigurnog okruženja bit će zanimljiv ukras i podsjetnik na putovanja koja su prošla, i ona koja tek slijede.

Lijepi blok ili bilježnica

Običan blok ili bilježnicu oni koji vole bilježiti doživljaje s puta lako će pretvoriti u dnevnik putovanja koji će biti divna uspomena. Ako vaš prijatelj putoholičar nije od velikih riječi iskoristit će za zapisati korisne informacije koje bi mogle zatrebati tokom putovanja.

Putna pegla

Bez obzira darujete li nekog tko često putuje zbog posla ili iz užitka dobro je da uvijek ima ispeglanu odjeću. U koferima se stvari jednostavno moraju zgužvati. Mala putna  super je poklon.

Putni jastuk

Bilo da je na napuhavanje, s pijeskom, memorijskom pjenom ili heljdinim ljuskama, ovog ili onog oblika. Odaberite onaj koji mislite da će vašem najdražem putniku najbolje odgovarati. Svi moramo dok putujemo i odspavati, a to u nekim situacijama bez putnog jastuk zna biti jako teško.

Zvučnik

Zvučnik je, kao i slušalice itekako dobar suputnik. Bijeg od tišine ili isključivanje od ostatka svijeta, alat za slušanje omiljene glazbe ili audioknjiga. Mogućnosti je mnogo, zauzima malo prostora, a uveseljava svako putovanje.

Knjiga

Dobra knjiga ponekad je najbolji suputnik. Skratit će vrijeme čekanja na aerodromima, učiniti dugi let zabavnim ili jednostavno praviti društvo prilikom predaha od obilazaka, shoppinga i drugih aktivnosti koje idu uz putovanje. Zanimljiva knjiga o nekoj novoj destinaciji probudit će maštu i biti inspiracija za sljedeće putovanje i novu avanturu.

Sklopivi kišobran ili kabanica

Na to kakvo će biti vrijeme na putu ni najmanje ne možemo utjecati, ali zato dragoj osobi kišni dan na putovanju možemo uljepšati praktičnim sklopivim kišobranom ili zanimljivom kabanicom u boji. Poklon koji je vrlo lijep i praktičan.

Boca za vodu

O tome koliko je ovo dobar i koristan poklon ne treba puno pisati. Bilo da se radi o lijepoj boci koju će svaki putnik definitivno koristiti i tijekom putovanja ii na destinaciji, ili o onoj s filterom koja će putnike avanturiste napojiti u svim okolnostima, čak i kada nisu sigurni u kvalitetu vode na mjestu u kom se nalaze. Must have na svako putovanju!

Novčanik

Lijep i praktičan novčanik bitan je asesoar prilikom putovanja. Dobro organizirani dokumenti, kartice i novac uvijek će biti na sigurnom i na dohvat ruke. Pridodajte tome i činjenicu da će vas se draga osoba sjetiti svaki put kada ga uzme u ruke, s novčanikom ste sigurni da će to biti svaki dan. Više puta.

Putni set spremnika za kozmetiku

Glomazna pakiranja preparata za higijenu i njegu vrlo su nepraktična za putovanje, pogotovo kada ste ograničeni  težinom prtljage ili je morate sami nositi. Ovaj poklon dobro će doći svakom putniku, a o putnicama da i ne govorimo.

 

Previous articleKupnja na rate bez kamata i naknada
Next article10 najljepših gradova na Siciliji