Cool hotel u Obertauernu

Cool hotel u Obertauernu

Peakini Klubhaus je zanimljiv hotel. Ne može se za mnogo hotela reći da su zanimljivi, no ovaj to svakako jeste. Za mene je bio naj Cool hotel u Obertauernu

Cool hotel u Obertauernu
Lokacija je u središtu noćnog života Obertauerna. Da nije na skijalištu I nema tirolski štih, mogao bi biti bilo gdje na Ibizi ili Mykonosu. Svega par metara hodanje do najboljih apres ski barova, ali par metara od skijaške staze. Stoga, lokacije idealna za onu najbrojniju skupinu. Skijaši koji vole partijati. Poznati Luerzer Alm je udaljen koliko I skijaška staza. Idealna kombinacija.

Cool hotel u Obertauernu
Slogan “Open 8 days for good times“ najbolje opisuje ciljanu skupinu. Zasigurno nije obiteljski hotel iako nudi sav potreban luksuz. Moderni Easy living concept je duša ovog hotela. Sobe su vrlo originalno uređenje. Mješavina minimalizma I POP aarta. Otvorene police, posteri na zidu I velika, funkcionalna kupaonica. Pogled na planine je divan. Svaka od 26 soba je posebna na svoj način.

Cool hotel u Obertauernu
Hotel ima garažu pa iako se nalazi u središtu mjesta nije parking nije problem. Stotinjak kilometara skijaških staza Obertauerna započinje gotovo pred vratima pa limene ljubimce ne treba niti pogledati za vrijeme boravka u ovom resort. Wellness je sasvim ugodan za popodnevni odmor.

Cool hotel u Obertauernu
Doručak je vrlo bogat. Svježe cijeđeni sokovi, jaja na razne načine, domaći kruh I još mnogo toga. U prizemlju se nalazi I a la carte restoran koji nudi nešto između grill bara, street fooda I brze hrane. Omiljeno je mjesto u selu pa je dobro rezervirati stol.

Cool hotel u Obertauernu

Za sve koji vole cool hotele I željni su dobrog skijanja I zabave Peakini Klubhaus je Cool hotel u Obertauernu.

Travel Advisor hoteli

Pretplatite se na naš YouTube

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Zašto je Obertauern idealno mjesto za zimski odmor?

 

Viceroy Snowmass, luksuzni skijaški resort u blizini Aspena

Gradonna Mountain Resort Châlets & Hotel