Travel AdvisorTravel Advisor

Crikvenica se budi

Crikvenica 

Zasigurno jedno od najbolje uređenih obalnih mjesta na Jadranu. Parkovi, cvijeće, uređeni parkinzi i ulice te urbanizirana jezgra ćine ovaj grad urednim i lijepim za boravak.
Lokacija je idealna za dnevne izlete. Gosti koji borave u Crikvenici mogu brzo i jednostavno obići neka od najatraktivnijih mjesta u regiji.
Sve je blizu na nekih dva sata vožnje. Istra, Italija, Postojna, Plitvička jezera i Zagreb. To su prepoznali i turisti koji sve više dolaze avionima na aerodrom na otoku Krku koji je udaljen svega pola sata od Crikvenice.
Hoteli se uređuju te se tako mijenja struktura gostiju.

Bivša zapuštena Terapija je postala jedini Grand hotel južno od Opatije i sad se zove Kvarner Palace. Ove sezone se otvara preuređena Esplanada. Plaža je puna sadržaja za goste, a pijesak je prvi izbor za obitelji s djecom.

Hotelsko poduzeće Jadran d.d. je konačno privatizirano pa se očekuje snažan uzlet u kvaliteti smještaja. Prije dvadesetak godina Rovinj i Crikvenica su bili na istom nivou. Sada je vrijeme da se nadoknadi propušteno vrijeme i da se krene u zauzimanje mjesta na vrhu  turističke karte Hrvatske koje Crikvenici pripada.

U biti čitava Crikvenica te susjedna mjesta Selce i Dramalj su jedna dugačka plaža. Od stijena Kačjaka do pješčanih plaža. Restoranska se scena budi s dolaskom boljih gostiju svakako treba spomenuti Burin koji nudi škampe za pamćenje, Galiju s dobrim picama, Sabbia s jednom od najljepših terasa na Jadranu, Galiot s vrhunskim roštiljem i još mnoge druge.
Ljudi su prijazni i gostoljubivi, zabava je zajamčena stoga dođite i uživajte.

Crikvenica vas čeka s nestrpljenjem. Ovaj kratak video služi samo da vas podsjeti kako je lijepo u Crikvenici.

Travel AdvisorVideo

Posjetite naš Youtube kanal.

Šibenik – video vodič

Dioklecijanova palača – srce Splita

Najbolji klub na Jadranu ?

 

Previous articleŠto vidjeti u Grazu ?
Next articleSvetla New Yorka