Travel AdvisorTravel Advisor

Hrvatska avionima povezana s 15 europskih gradova

Croatia Airlines povezuje Hrvatsku s Europom

U listopadu Croatia Airlines nudi domaćim i stranim putnicima letove u 15 europskih odredišta. To su: Amsterdam, Beč, Berlin, Bruxelles, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, London Heathrow, Lyon, Muenchen, Pariz, Rim, Sarajevo Skopje i Zurich. Preko tih gradova je lako naći dobre veze za dalje letove u svijetu. Zagreb će biti povezan s 12 gradova, Split s 10, Dubrovnik s dva i Rijeka će i dalje biti povezana s Münchenom. Zagreb će nadalje biti povezan s 5 hrvatskih gradova : Split, Dubrovnik, Zadar, Pula i Bol na Braču. Osijek će biti povezan sa Splitom i Dubrovnikom.

 Domaće zračne luke u minusu

Sigurnost putnika

Sigurnost putnika je i dalje prioritet. Croatia Airlines provodi sve mjere zaštite koje su usklađene s odlukama i preporukama tijela javnog zdravstva i zrakoplovnih regulatora.
Kod kupnje karata CA zbog epidemiološke situacije nudi fleksibilne uvjete. Moguć je neograničen broj promjena datuma bez naknade te povrat novca u obliku vouchera koji se može zamijeniti za kartu u roku od godine dana od izdavanja.

 Najbolje plaže u Dubrovniku

Croatia Airlines je nabavila „novi“ avion. Ovaj put se radi o modelu De Havilland Dash 8 Q 400 proizveden 2001. CA do sada ima već ima šest aviona tog tipa. Ovaj je u vlasništvu Austrian Airlinesa i bit će unajmljen po principu dry leasa.

Priopćenje Croatia Airlinesa, a prenosi Avio Radar.

Pretplatite se na naš YoutTube kanal.Savjetnik za putovanja na FB i IG

 

Previous articleProvjerite zašto se ovog ljeta “pola Europe” kupalo na ovim plažama
Next articleGdje i kako provesti vikend u Belišću i Erdutu