Travel AdvisorTravel Advisor

Croatia Airlines uvodi dvije nove rute iz Zagreba i zapošljava novu posadu

Croatia Airlines, hrvatska aviokompanija, će u kasno proljeće otvoriti dvije sezonske rute iz Zagreba. Jedna od tih ruta, koja će se otvoriti 1.5. će biti u bugarski glavni grad Sofiju. Ta ruta će voziti ponedjeljkom, srijedom i petkom, a odrađivati će ju Dash 8 Q400 turboprop. Dva dana kasnije se otvara ruta u Podgoricu; svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Obje rute će se odrađivati do kraja ljetne sezone u kasnom listopadu.
Ovo su odlične vijesti i za crnogorski turizam jer Croatia Airlines nije imao otvorenu rutu za Crnu Goru od 2012. godine. Karte za nove rute su već u prodaji. Obje destinacije će vas koštati oko 150€.
Croatia Airlines će odrađivati letove ove ljetne sezone u sveukupno 40 destinacija u 26 zemalja. Zbog ovog proširivanja će ući u dublju suradnju s Austrian Airlines, od kojih će uzeti zrakoplove. Jedan avion koji će se uzeti je Dash 8 koji je star 15 godina i kojeg Austrian Airlines koristi otkad je zrakoplov proizveden, a drugi, easyJet A319, je star sedam godina.
Zbog rasta flote, kao i umreženosti svojih ruta, Croatia Airlines je u procesu zapošljavanja nove posade. Ako želite putovati, a uz to i zaraditi, možete im se javiti koristeći se ovom kontakt formom.
“Croatia Airlines je visokokvalitetna centralnoeuropska tvrtka, kojoj su strateški ciljevi, prije svega, kvaliteta i sigurnost putnika. U riječima našeg vlasnika, vlade Republike Hrvatske, ekspanzija naše mreže destinacija, kao i zapošljavanje nove posade, je naš strateški fokus u nadolazećem periodu”, rekli su iz Croatia Airlinesa.
Previous articleIndija putopis: Gužvanje i ulični trubaduri u najvećem indijskom gradu
Next articleBahami su idealna destinacija za romantičare i ljubitelje pustolovina