Travel AdvisorTravel Advisor

Ljubav je na Kockici: Drive In Kino i ove godine potpuno besplatno

Drive In Kino u retro ruhu

Hrvatska studentska asocijacija 11. godinu zaredom organizira Drive In Kino Zagreb. Očekuju vas dva vikenda najbolje zabave i uživanja u filmovima koje ne želite propustiti. Sve počinje već ovog vikenda tako da rezervirajte datume i uživajte u dašku američke tradicije – i to potpuno besplatno.

Filmove ćete moći pogledati u naredna dva vikenda: 22. i 23. travnja te 29. i 30. travnja. Mjesto ovog već tradicionalnog događanja ostaje isto – poligon kod Vitićeve “Kockice”. Dvije noći rezervirane su za svjetske filmske hitove, a jedna za regionalni film. Nisu zaboravljeni ni oni najmlađi pa je tako jedna večer namijenjena i prikazivanju popularnih animiranih filmova.

© Hrvatska studentska asocijacija

Nemojte misliti da vas na Drive In Kinu očekuju samo filmovi jer su organizatori pripremili pregršt dodatnih sadržaja koji će upotpuniti ovaj događaj. U njima ćete moći uživati prije svake projekcije, a ako nastavite čitati saznat ćete kakva vas zabava očekuje. Nemojte preskočiti posjetu službenim Facebook i Instagram profilima Drive In Kina jer ćete tamo uvijek pronaći sve detaljne informacije, kao i poneki nagradni natječaj.

Drive In Kino 2023.

© Hrvatska studentska asocijacija

Sve kreće 22. travnja, a u prvoj večeri sigurno će najviše uživati najmlađi. Međutim, treba priznati da i mi malo stariji volimo pogledati dobar crtić. Animirani film Wall-e otvorit će ovogodišnje izdanje Drive In Kina, a prije projekcije je organizirana i radionica s Laboratorijem zabave. Od 20 sati djeca će imati mogućnost na zabavan način učiti o recikliranju, a jedna od aktivnosti je izrada kontejnera od reciklažnog papira. U nedjelju, 23. travnja, prikazuje se kultni film Oceanovih 11 koji su organizatori odabrali povodom 11. godine održavanja projekta. Sadržaja neće nedostajati ni tog dana jer vas očekuje tombola na kojoj ćete moći osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Drugi vikend započinje romantikom jer vas u subotu, 29. travnja, očekuje film Crazy Rich Asians, a prije prikazivanja filma će nastupiti stand up komičar Goran Vugrinec. Za veliko finale i zadnji dan ovogodišnjeg Drive In Kina, 30. travnja, očekuje vas regionalno poznati film Toma. Prije projekcije imat ćete priliku osvojiti vrijedne nagrade zahvaljujući darežljivim sponzorima (Wiener osiguranje, nakit Iva Viljevac, Muzej 80ih, Oro Goro, Terme Jezerčica i brojni drugi). Od odličnih nagrada vas dijeli kviz koji će se održati prije projekcije.

Poligon se otvara od 18 sati, a tamo vas očekuje i photocorner u retro stilu, Old jack automobili, kokice te besplatne grickalice i piće koje su osigurali sponzori. Ako ne možete doći autom, ne trebate brinuti jer su organizatori osigurali i nekoliko bean bagova na kojima ćete udobno moći pratiti projekcije.

© Hrvatska studentska asocijacija

Zašto je Drive In Kino posebno?

Uživat ćete pod zagrebačkim zvjezdanim nebom uz odlične filmove i društvo. Jedina želja organizacijskog tima je pružiti njihovim posjetiteljima ugođaj koji je zasad jedinstven na našim prostorima. Popularnost projekta iz godine u godinu raste, a zajedno s njime i njihova ambicija za poboljšanjem samog događaja. Ovu priču vam omogućavaju studenti, volonteri Hrvatske studentske asocijacije, čiji je jedini cilj zajedničkim snagama omogućiti drugačije iskustvo gledanja filmova – besplatno iz udobnosti vlastitih automobila.

© Hrvatska studentska asocijacija

Mislim da više ne trebate razmišljati kuda za vikend jer je tu Drive In Kino Zagreb. Jedino što trebate je preuzeti svoju besplatnu ulaznicu na linku, s dragom osobom sjesti u svog limenog ljubimca i uživati. I zapamtite – ljubav je na Kockici!


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleDizajnerski D resort
Next articleGranica bi trebala biti samo povijesna uspomena, vrijeme je za stvaranje novih priča