Travel AdvisorTravel Advisor

DriveInKino Zagreb slavi 10. rođendan!

Ljubav je na Kockici: DriveInKino Zagreb slavi 10. rođendan!

Hrvatska studentska asocijacija desetu godinu zaredom organizira DriveInKino Zagreb! Dva vikenda najbolje zabave i uživanja u filmovima nikako ne smijete propustiti. Sve počinje već ovog vikenda tako da rezervirajte datume i uživajte u dašku američke tradicije.

DriveInKino Zagreb ove će godine proslaviti svoj deseti rođendan, a filmove ćete moći pogledati 14. i 15. svibnja te 21. i 22. svibnja na već tradicionalnom mjestu – poligonu kod Vitićeve “Kockice”. Ideja je svake godine prikazati jedan film po danu s odgovarajućim sadržajem prije projekcije. Uz dvije noći svjetskih filmskih hitova, tradicionalno je pripremljena i večer hrvatskog filma kako bi se podržala i hrvatska kinematografija. Naravno, nisu zaboravljeni ni oni najmlađi, pa je tako jedna večer namijenjena prikazivanju i popularnih animiranih filmova.

© Hrvatska studentska asocijacija

Prije samih projekcija program je upotpunjen i prikladnim popratnim programom. Djecu će zabavljati maskota, a očekuju vas i dva kviza općeg znanja i znanja o filmovima. Provjerena informacija govori da su nagrade predobre, tako da vjerujte mi – zaista želite biti dio ove priče! Očekuju vas i nagradni natječaji, a za sve detalje posjetite Facebook i Instagram profil projekta.

DriveInKino 2022.

Vrijeme je i da otkrijete u kojim ćete filmovima uživati na desetom izdanju DriveInKina!

© Hrvatska studentska asocijacija

Upravo danas – 14. svibnja – sve kreće! Prva projekcija je klasik bez kojeg ne može proći niti jedno Valentinovo – “Pretty woman”. Ova moderna bajka, smještena u 90-im godina prošlog stoljeća donijela je Juliji Roberts prvu nominaciju za Oscara. Sljedeći dan, 15. svibnja, imat ćete priliku pogledati priču o preživljavaju brodoloma i povjerenju. “Life of Pi” dobio je Oscara za najboljeg redatelja, najbolju glazbu i vizualne efekte.

Zabava se nastavlja 21. svibnja! Ovaj datum je rezerviran za poznati crtani film Ratatouille” u kojem će uživati najmlađi, ali i oni nešto stariji. Rođendansko slavlje završava se 22. svibnja i to hrvatskim filmom “Murina”. Film je ove godine na Pulskom festivalu osvojio kritičare i dobio ovacije publike, tako da dođite saznati hoće li oduševiti i vas. Svakako savršen film za kraj ovog predivnog projekta!

Zašto je DriveInKino posebno?

© Hrvatska studentska asocijacija

Posjetitelji na “Kockicu” mogu doći automobilom, no znate li što je najbolja stvar? Sve je potpuno besplatno! Uživat ćete pod zagrebačkim zvjezdanim nebom uz odlične filmove i društvo. Jedina želja organizacijskog tima je pružiti njihovim posjetiteljima ugođaj koji je zasad jedinstven na našim prostorima. Popularnost projekta iz godine u godinu raste, a zajedno s njime i njihova ambicija za poboljšanjem samog događaja. Ovu priču vam omogućavaju studenti, volonteri Hrvatske studentske asocijacije, čiji je jedini cilj zajedničkim snagama omogućiti drugačije iskustvo gledanja filmova – besplatno iz udobnosti vlastitih automobila.

Više ne morate razmišljati kuda za vikend jer tu je DriveInKino Zagreb! Jedino što trebate je uzeti svog limenog ljubimca, dragu osobu i uživati. I zapamtite – ljubav je na Kockici!

© Hrvatska studentska asocijacija

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleZašto je pametno imati godišnje putno osiguranje
Next articleDubinska isušenost kože: 5 ključnih znakova