Drugačija štednja za putovanja

Autor članka:
Podijeli:

Novo kod nas: drugačija štednja za putovanje

Do sada ste možda imali budžet za svoja putovanja.

Odvajate li iznos u kasicu prasicu sa strane za putovanje ili ste među onima koji dižu kredit za daleka putovanja iz snova?

Ako nije ništa od navedenog onda je tu kartica, spremna na “peglanje”. No, to je nešto što vam može stvoriti svojevrstan stres jer vas, nakon odličnog odmora, mjesecima osim fotografija na odmor podsjećaju i rate na kreditnoj kartici.

In Cruises

Tako nešto kod mene nikad nije dolazilo u obzir, iako sam zaljubljena u krstarenja.

Želim u više dana obići nekoliko zemalja, posjetiti niz gradova, isprobati razne autohtone delicije, upoznati egzotične kulture te otkriti i naučiti nove jezike – to je ono u čemu apsolutno uživam.

Upravo iz tog razloga mi se na prvu svidjelo biti članicom kluba in Cruises platforme. 

Proces je super jednostavan – uplaćujem određeni iznos, koji se na mom računu automatski duplicira. Shvatila sam da ću tako, te planirajući svoje putovanje, višestruko uštedjeti.

Štednja dostupna svima

štednja za putovanja

Takav način štednje je u Americi jako popularan, no na ovim područjima je nešto novo i neuobičajeno.

Štednja je zamišljena kao namjenska i dostupna svima jer se mjesečno može uplatiti jedinstven iznos. Kada želite na putovanje, tada pogledate koliko imate na računu i sami rezervirate putovanje koje želite. Koristite ukupan iznos na računu (znači iznos koji ste uplatiti i iznos koji ste dobili u vidu poklon bona na kartici = travel bonusa). Nakon putovanja nemate nikakvih troškova i uživate u uspomenama i energiji koja vam je napunila baterije.

Razmislite o ovoj opciji, smatram da bi pomogla mnogima. Priključite se klubu koji svakim danom sve više raste. Iz tog razloga sam uzela i poslovnu priliku koja mi pruža potpuno besplatno putovanje.

Više ne uplaćujem ništa, a moj račun raste iz mjeseca u mjesec. Na meni je samo da izaberem destinaciju i vrijeme kada bih putovala, spakiram kofere i krenem. Za iduću godinu imam rezervirana već tri krstarenja na tri različite destinacije. I jako im se radujem!

Za posao trebam samo dva do tri sata vremena, mobitel ili laptop te voljeti putovati. Posao je to s najmanjim ulogom.

Žena sam, majka, poduzetnica i za mene je ovo posao koji mi je pružio slobodu, zaradu i neovisnost.
Na svako putovanje vodim svoju obitelj koja također putuje besplatno.

Ako se i tebi sviđa ovakav oblik štednje za putovanja te se želiš pridružiti poslovnom timu, javi mi se.

 

štednja za putovanje

Nove objave