Travel AdvisorTravel Advisor

Recite da u Sinju

Grad Sinj želi postati destinacija za organizaciju i održavanje vjenčanja kako za domaće tako i za strane goste. Projekt je u procesu izrade, to je nova grana turizma koja nam omogućuje da budemo konkurentna i cjelogodišnja destinacija.

Projekt će obuhvatiti i ostale razvijenije grane turizma koje imamo u Sinju, kao što su kulturni, vjerski, avanturistički, te gastronomski turizam koji će biti integrirani u ovu novu turističku granu.

Znači da ovo nije projekt koji se ograničava samo na vjenčanja, već  kroz obred i ceremoniju vjenčanja želime prezentirati i cjelokupnu kulturnu i povijesnu tradiciju grada. Ono što ovaj gradrazlikuje od ostalih wedding destinacija je da Grad Sinj i sami uži centar mogu biti idealna pozornica za vjenčanja.

Također, tim oblikom turizma bi se promovirali i mali obrti i poduzeća kojima je cilj ojačati svoju konkurentnost u odnosu na druge gradove u Dalmaciji te da se Sinj pretvori u elegantno odredište za brojna vjenčanja. A sve pod sloganom: „Say yes in the city of Sinj!” / “ Izgovorite da u gradu Sinju!

Ideja za projekt  je došla na nedavno održanom Sajmu vjenčanja u Splitu, kada su se okupili po prvi puta poduzetnici i obrtnici koji se bave vjenčanom tematikom da izlažu i prezentiraju svoje usluge pod jednom destinacijom Grad Sinj – Wedding Destination. Tematika nedavno održanog Sajma je Central Dalmatia Wedding Destinacija. Odtud  ideja zašto ne bi i Sinj postao odredište za vjenčanja. Grad Sinj na svome prostoru ima veliki broj obrta i tvrtki koje se bave vjenčanom tematikom.

Sinj ima ulicu vjenčanica (četiri salona vjenčanica), hotel koji nudi smještaj i salu, te popratne usluge, brojne sale za vjenčanja, catering tvrtke, cvjećarnice, zlatarne, kozmetičke salone itd. Uz brojne kulturne spomenike, svetište, prirodne ljepote, jezero Peruča, rijeka Cetina, i okolna mjesta koja su idealna za organizaciju outdoor vjenčanja. Znači na jednom mjestu možete dobiti sve usluge vezano za organizaciju vašeg vjenčanja.

Profil ljudi i gostiju koje ovaj projekt želi privući su svi oni koji su u potrazi za organiziranjem drugačijeg, nezaboravnog, avanturističkog, alternativnog, tradicionalnog vjenčanja. Svjesni konkurencije i ponude koje mogu ponuditi želime privući sve one koji žele nešto više od same ceremonije vjenčanja, a to je povezanost i intimnost svoje ceremonije s prirodom, povijesti i tradicijom ovog područja.

Osim prezentacije grada Sinja na Sajmu vjenčanja, izrade jedinstvene web stranice za wedding destination, offline i online oglašavanje, povezivanje s domaćim i stranim agencijama za organizaciju vjenčanja, turističkim agencijama, DCM agencijama, event agencijama Sinj želi izaći na domaće i strano tržište kao cjelovita Wedding Destinacija.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor Business

Gdje za Valentinovo?

Ljubav je u zraku

Ako ljubiš, nitko ti ne može ništa

 

Previous articleKako koristiti Booking?
Next article7 europskih gradova za proljetni odmor