Travel AdvisorTravel Advisor

Grad svetog Nikole stiže u Amazingu i bit će najzabavniji do sad

Grad svetog Nikole organizira se već osmi put

Što je dječji život bez Svetog Nikole ili još bolje što je Zagreb bez Nikolinog grada u kojem će i ove godine, 5. i 6. prosinca 2022. godine u Amazingi, u jednom posebno zabavnom i šljokičastom prostoru najvećeg dječjeg zabavnog parka u Hrvatskoj zavladati adventska atmosfera prepuna zabave, radosti i veselja.

Čarolija Grada Svetog Nikole organizira portal Wish mama. Jedinstven je po puno toga, no prije svega po projektu Grad svetog Nikole, koji se već osmi put organizira za djecu, roditelje i sve one koji vole u srcu osjetiti duh ovog tradicionalnog blagdana.

Ove 2022. godine, ulicama Grada svetog Nikole zaplesat će likovi iz bajki, Nikoline vile, a uz mnoge kreativne i edukativne radionice za djecu i roditelje, dječje predstave, koncerte i nastupe dječjih zborova i duhačkog filharmonijskog orkestra ovo će bajkovito blagdansko događanje opet ostati u sjajnom sjećanju svakom posjetitelju.

Edukativni i ekološko osmišljen program u Gradu svetog Nikole, WISH MAMA je prije svega posvetila najmlađima, ali jednako mogu uživati i svi koji se početkom adventa žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije.

U programu će sudjelovati poznate plesne skupine iz Supertalenta, popularni dječji zborovi Zagrepčanke i dečki te raspjevani Kikići i Kristali. Svaki dan će djeca i roditelji moći pogledati i niz kazališnih dječjih interaktivnih predstava u izvođenju teatra Šareni svijet, a udruga Ema sve će zabaviti scenama iz Malog Princa. Ove su godine pripremili i posebno iznenađenje za roditelje i njihovu djecu, a to su radionice izrade mirisnih svijeća iz eko materijala te izrada ručno rađenih kuglica i ostalog blagdanskog nakita.

Tu je još puno zabavnog sadržaja: gostovanje galeba Marka, čitanje slikovnica i darivanje mališana u Happy minutes trenucima. Modna revija Miss4Miss zabavit će sve koji vole modni svijet za velike i male, a revije će nositi poznate mame i njihova dječica.

Posebna iznenađenja ovogodišnjeg Grada svetog Nikole

I nešto potpuno novo: u kulinarskoj radionici radit će se mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju znaju samo Nikola i njegove vile pomoćnice. S djecom, Nikolom i vilama ovaj će kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević, a nakon što ga kušate u Gradu svetog Nikole recept će biti objavljen i na Wish mama portalu.

Dodatno iznenađenje, na veselje svih mališana i posjetitelja Grada svetog Nikole je i poseban popust za korištenje zabavnog sadržaja u Amazingi. Na samom događaju posjetitelji će dobiti Zinga coins koji će omogućiti popust od 20 kuna.

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit će već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici), gdje će s  partnerom projekta Muzejom grada Zagreba, Svetim Nikolom te poznatim sportašima posjetiti djecu i darovati ih, kako bi ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

© Foto studio Ookie

Pokrovitelji Grada svetog Nikole su: Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti i Globalna concierge agencija Quintessentially-London.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleTOP 5 skijališta Amerike
Next articleVaraždin će opet biti adventski hit