Travel AdvisorTravel Advisor

Grad svetog Nikole u 2021. godini u Zoo Zagreb

Grad svetog Nikole od 4. do 6. prosinca 2021. u Zoološkom vrtu grada Zagreba od 16 do 19 sati

Naše živote obilježile su bajke u kojima su glavni junaci bile životinje u likovima Ježeve kućice, Bambija, Lunje i Maze, Kralja lavova i mnogih drugih. Bajke i životinje unose radost i veselje koje će ove godine, prvi puta u Zoološkom vrtu u Zagrebu, od 4. do 6. prosinca, zavladati Gradom svetog Nikole.

Čarolija Grada koji će svoja vrata otvoriti upravo u gradu životinja i bajki organizirat će portal WISH MAMA. Jedinstven po svemu, a prije svega po projektu GRAD SVETOG NIKOLE. Projekt se organizira sedmi put za djecu, roditelje, bake i sve one koji vole u srcu ostati mali, a ipak tako veliki. 

Ove godine, ulicama GRADA SVETOG NIKOLE zaplesat će vile i likovi iz bajki. Uz njih vas očekuju i radionice za djecu i roditelje, koncerti i nastupi dječjih zborova, lutkarske predstave i plesne skupine. 

Edukativni i ekološko osmišljen program u GRADU SVETOG NIKOLE

WISH MAMA je ovaj edukativni i ekološko osmišljeni program prije svega posvetila našim najmlađima. Naravno, u njemu mogu jednako uživati i svi oni koji se tih dana početkom adventa, žele prošetati ulicama grada bajki i čarolije – GRADOM SVETOG NIKOLE. A u tom gradu, u svom kutku dočekat će vas i on, dobar i darova pun – Sveti Nikola.

U programu će sudjelovati:

  • Miss4Miss – modna revija s poznatim mamama i njihovom djecom;
  • Plesni klub Vega;
  • Radionica licitarskih srca;
  • Dječji zbor Kikići;
  • Škola pjevanja Mikrofon.hr – mentorice Ivane Barun i Nede Parmač;
  • Plesni studio Plesni kristal;
  • zbor Vukovarski golubići;
  • Svetonedjeljske mažoretkinje i
  • program iznenađenja Happy Minutes – darivanje djece. 

Mnogobrojne eko, edukativne, sportske i kreativne radionice, poput čarobne blagdanske šume ili zelene radionice Zasadi mini vrt u svom domu, osmišljene su tako da će klinci naprosto uživati u svakoj.

U godini čitanja u Grad svetog Nikole dolaze poznati dječji pisci Tomislav Odžić i Maja Šimleša. Pridružit će se i Melita Požgaj u čitanje popularnih slikovnica, a djeca će moći pogledati i dvije dječje predstave.

Najpoznatiji mađioničar Luka Vidović i sjajan poznati sportski trener Marko Lončar posebni su gosti kojima se vesele i maleni i veliki!

I nešto potpuno novo – dječji DISCO SVETI NIKOLA uz ludu zabavu djece i roditelja.

Humanitarnu akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh zaokružit ćemo, već tradicionalno, posjetom Klinici za dječje bolesti Zagreb (Klaićevoj bolnici). Tamo ćemo s našim partnerom Muzejom grada Zagreba i Svetim Nikolom posjetiti djecu i darovati ih, kako bismo ih bar na trenutak u tim bolničkim danima odveli u svijet bajki i čarolija.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articlePoklonite mu najbolji poklon ovog Božića
Next article15 prirodno najljepših zemalja svijeta