HUAWEI Mobile Services potpisao Memorandum o razumijevanju s AVOW-om i Vijećem za turizam, kulturu i sport andaluzijske vlade

Autor članka:
Podijeli:

HUAWEI Mobile Services potpisom ovog sporazuma želi ojačati suradnju

U ponedjeljak, 26. veljače 2024., HUAWEI Mobile Services (HMS) potpisao je Memorandum o razumijevanju s Vijećem za turizam, kulturu i sport andaluzijske vlade (Turismo Andalucía) i AVOW-om, s ciljem unapređenja zajedničkih ciljeva i osvajanja novih poslovnih prilika. Ceremonija potpisivanja memoranduma održana je na MWC 2024. održanom u Barceloni.

Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe, rekao je tom prilikom: “Oduševljeni smo što možemo objaviti naše partnerstvo s Turismo Andalucia i AVOW. Radujemo se što ćemo iskoristiti naše kombinirane resurse i mogućnosti za postizanje izvanrednih rezultata.”

HMS potpisuje Memorandum o razumijevanju s kompanijom Turismo Andalucía radi što boljeg usmjeravanja benefita od porasta potrošnje u Kini

Tursimo Andalucia

Privlačenje kineskih turista važno je za Turismo Andalucía. Uz izvješće Ministarstva kulture i turizma o rastu prihoda od kineskog turizma na 632,6 milijardi juana (89 milijardi USD) (rast od 47,3%) tijekom prošle lunarne Nove godine, prilika za angažman na ovom tržištu obećava više nego ikada. Iako su svečanosti možda završile, zamah u turizmu se nastavlja, pružajući idealnu priliku za primjenu inovativnih strategija i privlačenje kineskih putnika koji aktivno planiraju svoja sljedeća putovanja nakon odmora. Memorandum ima u cilju poboljšati suradnju HUAWEI Mobile Services i Turismo Andalucía u promicanju Andaluzije kao turističke destinacije na kineskom tržištu te postići obostrano dogovorene ciljeve kroz stratešku suradnju.

Sve usuglašene stavke će se postići kroz okvir suradnje koji uključuje različite inicijative zajedničkog marketinga. Okvir suradnje Turismo Andalucía uključuje izravne kampanje, komarketinške aktivnosti, događaje i partnerstva s trećim stranama. U međuvremenu, Petal Ads će osigurati resurse kao što su Petal Ads platforma, proširenu marketinšku suradnju, tehnološku podršku u Kini i Europi te prilagođena projektna rješenja za sve strane. Obje su organizacije posvećene unaprjeđenju suradnje tijekom 2024. kako bi podigli i predstavili Andaluziju kao vodeću europsku destinaciju za kineske putnike te se obavezuju na razvoj uspješnih strategija zajedničkog marketinga i šireg partnerstva u godinama koje dolaze.

“Udruživanje s ovako robusnom platformom za mobilno oglašavanje ključno je za nas kako bismo bolje razumjeli kineske kupce i strateški surađivali s njima”, rekao je Adrian Gomez, glavni direktor za inovacije u tvrtki Turismo Andalucía. “Ovaj sporazum temelji se na snažnim vezama između Huawei Mobile Services i Turismo Andalucía u radu na poticanju dolaznog turizma na dinamično odredište za odmor kao što je Andaluzija.”

HMS potpisuje Memorandum o razumijevanju s AVOW-om za razvoj zajedničkih marketinških strategija sljedeće razine

AVOW

Memorandum o razumijevanju učvršćuje dogovor između HUAWEI Mobile Services i AVOW-a za otvaranje novih zajedničkih poslovnih prilika s fokusom na povećanje suradnje tijekom ove godine. Ovaj savez će upotrijebiti platforme kao što je Petal Ads platforma i druge kanale unutar Huawei ekosustava na dostupnim teritorijima. Robert Wildner, glavni izvršni direktor AVOW-a, rekao je: “Ovaj dogovor pokazuje našu predanost Huaweiju u potrazi za bezbrojnim mogućnostima za inovacije i rast. Dok gledamo unaprijed, energizirani smo mogućnošću razvoja vrhunskih zajedničkih marketinških strategija koje će našu suradnju dovesti do novih visina u godinama koje dolaze.”

“Naše ojačane veze s obje organizacije simboliziraju spajanje naše jedinstvene stručnosti, postavljajući temelje za inicijative koje će oblikovati budućnost”, rekao je Ning Shenglan, predsjednik odjela za razvoj i prodaju globalnog ekosustava Huawei Consumer Cloud Service.

AppGallery daje potrošačima široku mogućnost izbora

Huawei nastoji razviti pošten i otvoren ekosustav, stvarajući partnerstva s vrhunskim kompanijama za razvoj aplikacija kako bi razvio najbolje i najinovativnije aplikacije za potrošače širom svijeta. Tijekom proteklih nekoliko godina, AppGallery je potpisao nekoliko novih igara kao što su Mobile Legends: Bang Bang, Gardenscapes i Epic Seven, unaprijeđujući svoj popis od preko 50 tisuća igara i nudeći beskrajne sate zabave bazi korisnika od preko 230 milijuna igrača. Gledajući naprijed, AppGallery će nastaviti izdavati visokokvalitetne aplikacije koje nude nova i inovativna iskustva korisnicima diljem svijeta, opravdavajući svoju titulu najbolje alternativne trgovine aplikacija.

Huawei na MWC 2024 i HMS industrijska rješenja na sajmu

HUAWEI Mobile Services je na MWC 2024., prikazao inovativna rješenja i proizvode za programere i partnere, uz najnovije hardverske inovacije. Tijekom trajanja sajma, Huawei je prikazao svoje serije tehnološki napredno dizajniranih flagship uređaja poput pametnog telefona HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, HUAWEI FreeClip bežičnih slušalica i HUAWEI WATCH GT 4 pametnih satova koji su privukli pozornost posjetitelja. Osim naprednim uređajima, Huawei nastoji osnažiti i potrošače neograničenim izborom, nudeći besprijekorno iskustvo u svim scenarijima. Prezentacije na licu mjesta pokazale su kako HMS može pomoći partnerima u osiguranju njihovog rasta u budućnosti, omogućujući im da dosegnu globalnu publiku, maksimiziraju monetizaciju i, što je najvažnije – dospiju na kinesko tržište. Kroz ove napore, HMS ponovno potvrđuje svoju predanost izgradnji otpornog ekosustava.

Također, Huawei surađuje s više od 18 proizvođača automobila kako bi razvio vodeće svjetske usluge u automobilu kao dio HMS Ecosystema. Prvi put predstavljeno globalno na MWC 2024, ovo partnerstvo povezuje HMS Ecosystem, aplikacije i usluge, kako bi se stvorilo pametno iskustvo u automobilu i navigacijski sustav.

O Huaweiju

HUAWEI

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave