Search
Close this search box.

Huaweii P50 Pocket: mali suputnik velikih mogućnosti

Autor članka:
Podijeli:

Uređaj po mjeri, baš onakav kakav mi treba

Huawei P50 Pocket

Priznajem da sam dugo gledao ovaj spektakularni uređaj i bio u dvoumici nabaviti ga ili ne. Onog momenta kad sam stavio šapu na njega, nedoumice je nestalo. Uređaj je dobar i kvalitetan poput svakog “normalnog” telefona osim što je elegantniji i manji te lakši za spremanje. Stane u džep hlača ili sakoa i daleko je spretniji za nošenje od velikog aparata. Uostalom zar nismo svi na početku imali takve male uređaje i bili zadovoljni s njima. Ovaj es čini kao idealni spoj mogućnosti, funkcija i veličine.

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket je  sklopivi pametni telefon

P50 daje format koji se može otvoriti pa otkriva 6.9-inčni savitljivi plastični OLED zaslon osjetljiv na dodir, rezolucije 1920 x 1080 piksela. P50 ima sve ono što očekujem od vrhunskog telefona, uključujući vrhunske kamere: 40MP glavna, 13MP ultra-široka i 32MP tzv. Ultra Spectrum” te 10.7MP selfie kamera. Može se snimati i dok je telefon preklopljen što je vrlo praktično.

Nemojte žrtvovati stil zbog funkcionalnosti; uz Huawei P50 Pocket koristite oboje! Uživajte u njegovom prekrasnom laganom dizajnu džepne veličine koji jednostavno stane u vaš džep, kombinira živopisni široki zaslon s dvostrukim kamerama. Nudi sve sjajne značajke koje ste očekivali od modernog pametnog telefona, uključujući slike visoke rezolucije i mogućnosti snimanja videa.

Odgovara mojim potrebama

bicikl, i telefon

Meni se sviđa i vjerujem da bi se lako mogao priviknuti da ga svakodnevno koristim. Praktičniji je i zapravo ljepši i elegantniji od onih standardne veličine.

Zanimljiva je funkcija na prednjem dijelu dok je uređaj preklopljen. S vanjske su strane su dva crna kruga. Jedan je 1.04-inčni zaslon, a drugi su tri kamere. Na malom ekranu iznad leća kamere se mogu provjeriti obavijesti, primati poziv te čak snimiti brzih selfi bez da se otvara. Jednostavno su uz pomoć widgeta na zaslonu naslovnice.

Odgovara mi veličinom i funkcijama te nadasve superiornom kamerom za snimanje fotografija i videa, a to je ono što mi je najvažnije. Za mene je pametni telefon osnovno sredstvo za rad te je Huawei P50 Pocket moj prvi izbor.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave