Travel AdvisorTravel Advisor

Istražite Jadran u rujnu i listopadu uz Katarina line

Katarina line ima posebne ponude u rujnu i listopadu

Jadran nije zanimljiv samo ljeti, a to će vam potvrditi luksuzno krstarenje od Opatije do Dubrovnika koje vam nudi Katarina line. Sve što trebate napraviti jest ukrcati se na Aquamarin – brod deluxe kategorije iz flote Katarina line, a zatim samo uživati u istraživanju Jadrana.

Ovo šarmantno jednosmjerno krstarenje od Opatije do Dubrovnika pruža doživotno iskustvo. Uživajte u spektakularnoj hrvatskoj obali na luksuznom brodu s luksuznim kabinama s vlastitim kupaonicama te gurmanskom restoranu na brodu. Posjetite srednjovjekovne gradove Rab i Zadar, doživite prirodne ljepote kao što su ušće rijeke Metković i Nacionalni park Krka sa slapovima koji oduzimaju dah te fascinantne povijesne gradove Split i Dubrovnik.

Aktivnosti na brodu uključuju prijem dobrodošlice i koktel, kapetanovu večeru sa živom glazbom, razgledavanje i vođene pješačke ture, izlet barkom i posjet muzeju Narona u Metkoviću, degustaciju vina i lagani tapas ručak u lokalnom vinarija i na brodu, degustaciju Rapske torte, vožnju dubrovačkom žičarom i istraživanje otoka.

Deluxe MB Aquamarin

  • prostrane klimatizirane blagavaonice i barovi,
  • platforma za lakši ulazak u more,
  • izuzetna usluga posluge,
  • luksuzni jacuzzi na gornjoj palubi s ležaljkama,
  • Wi-Fi dostupan na cijelom plovilu te
  • gumeni čamac za osam osoba, 36 ležaljki i dodatna oprema za slobodno vrijeme

Adriatic Explorer

  • ruta: Opatija – Rab – Zadar – NP Krka/Šibenik – Split – Metković – Korčula – Dubrovnik

Krstarenje od Opatije do Dubrovnika posjećuje najljepše hrvatske otoke, obalu i dva rječna ušća s brojnim luksuznim uslugama i gurmanskim iskustvima uključenima u ponudu.

Polazak iz Opatije

Poznato, elegantno turističko odredište nalazi se u blizini mnogih međunarodnih zračnih luka, što ga čini savršenim polazištem za luksuzno krstarenje Jadranom. Rezervirajte s povjerenjem jer će krstarenje nadmašiti vaša očekivanja u udobnosti, luksuzu i zadovoljstvu.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleRakovi Jadrana: fantastične fotke kakve još niste vidjeli
Next articleVertikalni vrtovi: Zelenilo za male prostore