Travel AdvisorTravel Advisor

Japanski tematski park “zabranio vrištanje” i napravio izazov na društvenim mrežama

Ovaj japanski tematski park je odlučio spriječiti širenje kobnog koronavirusa na potpuno jedinstven i specifičan način. Koristeći se društvenim mrežama!

Kada se otvorio Fuji-Q Highland tematski park blizu Tokyoa prošli mjesec, zamolili su svoje posjetitelje da izbjegavaju vrištanje na vožnjama pošto to može potpomoći širenju zaraze. No, shvatili su da određeni posjetitelji ne mogu obuzdati svoj strah na tračnicama vožnji i da će biti teško utjerivati pravilo.

Nakon puno razmišljanja, došli su do izuzetno kreativnog rješenja. Pokrenuli su izazov na društvenim mrežama za svoje posjetitelje. Oni koji uspiju suzdržati svoje vrištanje i prikazati to s dokazima dobivaju besplatan dan u parku.

Koristeći se hashtagovima #KeepASeriousFace ili #SmileFace, gosti mogu prikazati kako vrište “unutar svojih srca” dok su na vožnjama i kako su uspjeli zadržati stoički izraz lica.

Da bi pružili malo inspiracije posjetiteljima, park je objavio video dva vlasnika kako se vozikaju po parku, jedva reagirajući na brojne preokrete i zaokrate vožnje. Iako su ova dva muškarca u odijelima u potpunosti ozbiljni, video je na neki način i smiješan. Jednostavno je bizarno kako imaju mirne izraze lica prilikom vožnje.

Posjetitelji su objavljivali i svoje pokušaje na društvenim mrežama.

Previous articleBakar – što niste znali, a trebali biste znati o jednom od najstarijih gradova sjevernog Jadrana
Next articleBarbados nudi 12 mjeseci boravka ljudima koji bi tamo radili preko interneta