Jedan i jedinstveni čarobni Grad Svetog Nikole u ZOO i ove 2023.

Autor članka:
Podijeli:

Ima jedan grad potpuno drukčiji od svih. Ima jedan grad čaroban kojim vlada Nikola i dobre vile, a to je Grad svetog Nikole.

Nema u tom gradu Krampusa ali ima puno blagdanskih i lijepih događanja, plesa, pjesme, radionica i darova. To je Grad Svetog Nikole koji ove godine u organizaciji portala WISH MAMA dolazi 5. i 6. prosinca od 16 do 19 sati u Zoološki vrt Grada Zagreba, na Edukacijski trg.

I sve je nekako drukčije ove godine u Nikolinom gradu jer djecu i roditelje dočekat će hrvatska tradicija zaštitnika obitelji Svetog Nikole te na  svečanom otvorenju u utorak, 5. prosinca u 17 sati, kroz tradicionalne dječje uspavanke u izvedbi Anite Huđek i uz nastup dječje grupe KUD-a Prigorec i tamburaša vratit ćemo se malo u hrvatsku baštinu i tradicijske ljepote blagdana, već pomalo zaboravljenih običaja.

Grad svetog Nikole
Grad svetog Nikole

Plesom i pjesmom vile će dovesti u Nikolin grad velik broj interaktivno edukativnih dječjih predstava – Šareni svijet, hrvatske majorette, mirisni kulinarski show, blagdanske bojanke poštara i paketa, sadit će se biljke za mini vrt, a bit će tu i čarobna šuma kuglica sa željama mališana.

I to nije sve,  na ovom sjajnom dječjem događanju, zabavljat će nas plesna skupina Kristal, a malene posjetitelje educirat ćemo o nenasilnoj komunikaciji uz interaktivne igrokaze žirafe i vuka koje nam ove godine u Grad svetog Nikole donosi Centar za nenasilnu komunikaciju Hrvatska.

Veseli dječji disko, puno mini kvizova, smijeha i darova čekat će sve  koji dođu u najveseliji grad ikada u jedan i jedinstveni Grad svetog Nikole.

Grad svetog Nikole
Grad svetog Nikole

I naravno ima u našem Gradu još puno iznenađenja i ostvarenih želja samo ih Sveti Nikola ne želi otkriti. Zato zapamtite ove datume i ako želite doznati koja vas iznenađenja još čekaju vidimo se u njegovom gradu, gradu sretne djece!

Pokrovitelji Grada Svetog Nikole su i ove 2023. godine Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Zaklada Hrvatska za djecu, Međunarodni institute za klimatske aktivnosti i Quintessentially.

Srdačan pozdrav, vaša Wish mama

Ivana Rora, službeni PR Grada svetog Nikole

Diana Mikloš, idejni začetnik i organizator projekta Grada svetog Nikole

Travel Advisor – Europa

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Austrija uživa u atmosferi adventa, božićnim sajmovima i slasticama 

Zašto je Graz i dalje na top listi najpoželjnijih gradova za putovanje?

 

Nove objave