Travel AdvisorTravel Advisor

Jedna adresa za Hrvatsku

Imamo novi projekt – jedna adresa za Hrvatsku

Na netu je dovoljno znati samo jednu adresu na kojoj se može saznati sve što je u ponudi u Hrvatskoj. Naša je zemlja mala, a toliko raznolika. Prepoznali smo potrebu skupiti sve ponude kako bi naši čitaoci i putnici mogli pronaći informacije na jednom mjestu.

#putujemlokalno

Naša misija je #putujemlokalno. Inicijativa kojoj  pridružujemo svakog dana nove ponude gdje za vas tražimo popuste na njihove najbolje online cijene samo za naše članove.
Mi dogovaramo dealove, a na vama je samo da skinete vaučer. Možete ponuđaču i dogovoriti detalje. Plača se direktno njima, ali uvijek uz 20% nizu cijenu jer ste nasi članovi.

Jedna adresa za Hrvatsku

Ideje za dnevne izlete, vikende ili tjedne. Mi ćemo vas inspirirati i upoznati s ponudom. Kako i gdje voziti bicikl ? Gdje ga iznajmiti, gdje se okrijepiti i prespavati?

Odgovori su tu. www.upoznajhrvatsku.com

Ili, ako još nisu, uskoro će biti.

Ovim putem pozivamo sve koji imaju nešto za ponuditi u Hrvatskoj da nam se jave i besplatno se upišu na našu stranicu. Podijelite svoju ponudu smještaja, izleta, doživljaja, hrane i pića. Mi ćemo za vas odraditi kontakt s klijentima.

#putujmolokalno Javite nam se i dodajte svoju ponudu.

Pretplatite se na naš YoutTube kanal.

Travel AdvisorHrvatska

Previous articleZnate li da postoje Indijansko pleme Croatoan?
Next articleFantastični muzeji oko Zagreba koje moramo posjetiti što prije