Travel AdvisorTravel Advisor

Katarina line: Last minute ponuda za kraj kolovoza

Katarina line: Posebna ponuda 27. i 31. kolovoza

Ne propustite sjajnu priliku da se odmarate na veličanstvenom plavom Jadranu, počevši od 27. kolovoza. Neka Vas začaraju bistro plavo more, raskošni zeleni otoci i uzbudljiva atmosfera odmora!

27. kolovoz

Deluxe Superior: One Way Wonders Split – Dubrovnik

 • ruta: Split – (Bol) Hvar – Biševo (Modra špilja)/Vis – Korčula – Mljet – Slano (Ston) – Dubrovnik

Savršen način za potpuni doživljaj hrvatskih otoka i obale je plovidba na intimnom luksuznom mini kruzeru. Jutra provedite na prostranim palubama ili plivajući u kristalno čistom Jadranskom moru, a večeri istražujući male povijesne gradove. Ovo jednosmjerno krstarenje od Splita do Dubrovnika donijet će vam najbolje od otoka južne Dalmacije s brojnim dodatnim uslugama te vinskim i gurmanskim iskustvima koji su uključeni u paket.

Cijena:

 • Glavna paluba: 1.150 EUR / 8.500 HRK
 • Donja paluba: 1.000 EUR / 7.500 HRK

Deluxe Superior: One Way Wonders Dubrovnik – Split

 • ruta: Dubrovnik – Slano (Ston) – Mljet – Korčula – Vis – Biševo (Modra špilja)/Hvar – (Bol) Split

Cijena:

 • Glavna paluba – 1.150 EUR / 8.500 HRK
 • Donja paluba – 1.000 EUR / 7.500 HRK

Deluxe Superior: Dalmatian Paradise Split – Split

 • ruta: Split – Korčula – Mljet & Dubrovnik – Dubrovnik – Pelješac – Hvar – Bol, Pučišća/Milna – Split

Mali brod krstari šarmantnom hrvatskom obalom i otocima na raskošno dizajniranim, potpuno klimatiziranim plovilima s prostranim kabinama s vlastitim kupaonicama. Itinerer uključuje uzbudljiva gastronomska iskustva i jedinstvena razgledavanja. Uživajte u nezaboravnom sedmodnevnom krstarenju južnim Jadranom od jednog otoka do drugog. Opustite se i prepustite kapetanu, posadi i voditelju putovanja brigu o vama. Jutra provedite na prostranim palubama gdje se možete opustiti i sunčati, a možete se i kupati u Jadranskom moru. Poslijepodneva su pažljivo isplanirana za istraživanje najboljih hrvatskih destinacija s lokalnim stručnjacima.

Cijena:

 • Glavna paluba: 1.150 EUR / 8.500 HRK
 • Donja paluba: 1.000 EUR / 7.500 HRK

31. kolovoz

Deluxe Superior: Breathtaking Croatia Opatija – Split

 • ruta: Opatija – Pula – Nacionalni park Brijuni/Mali Lošinj – Zadar – Nacionalni park Kornati/Primošten – Vis – Modra špilja/Hvar/Stari Grad – Bol/Split

Jeste li spremni krenuti na prekrasno krstarenje od Opatije do Splita? Nevjerojatne plave i zelene boje zadivit će svakog putnika tijekom krstarenja i istraživanja prekrasne jadranske obale i otoka. Ispreplitanje različitih utjecaja u prošlosti iskristaliziralo je spektakularan krajolik Hrvatske s malim uvalama u kojima kupači plutaju kristalno plavim morem, povijesnim mjestima i gradovima. Prirodnu uzvišenost nacionalnih parkova i još mnogo toga teško je opisati riječima. Divno iskustvo za zauvijek.

Cijena:

 • Vip paluba: 1.340 EUR / 9.900 HRK
 • Donja paluba: 1.000 EUR / 7.500 HRK

Deluxe Adriatic Explorer Opatija Dubrovnik

 • ruta: Opatija – Rab – Zadar – Nacionalni park Krka/Šibenik – Split – Metković – Korčula – Dubrovnik

Epski krajolici, stare kulture i opušteni šarm. Sve to možete doživjeti krstareći duž spektakularne hrvatske obale i otoka na novim i raskošno dizajniranim, potpuno klimatiziranim Deluxe Superior i Deluxe plovilima s prostranim kabinama s vlastitim kupaonicama. Opustite se na prekrasnim palubama ili plivajte u kristalno čistom Jadranskom moru i istražite male povijesne gradove. Ovo krstarenje od Opatije do Dubrovnika posjećuje najbolje od hrvatskih otoka, obale i dva riječna ušća uz brojne usluge te vinska i gurmanska iskustva koja su uključena u paket.

Cijena:

 • Glavna paluba: 945 EUR / 7.000 HRK
  Donja paluba: 880 EUR / 6.500 HRK

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleIstraživanje pokazuje da treba više putovati u blizini svog doma
Next articleRyanair: Je li era letova od 10 eura gotova?