Konačno: jedna ski karta za više skijališta

Autor članka:
Podijeli:

Skijanje na 87 skijališta s jednom kartom

Nikada prije viđeno na sjevernoj strani Alpa

Sa SuperSkiCardom imate pristup na čak 87 skijališta s ukupno oko 2815 kilometara raznolikih staza. Od početka listopada do sunčanog završetka u svibnju! Više od 900 suvremenih žičara i ski liftova brzo vas vode na snježne vrhove, dok vas oko 800 planinskih kuća i gostionica mame da uživate u osvježenju.

Regija SuperSkiCard jedinstvena je po veličini i raznolikosti ponuda: Otkrijte beskrajne mogućnosti na skijama ili snowboardu: od skijanja na glečeru do najdužih staza koje vode u dolinu. Niti manje ni više nego 87 skijališta pružaju obilje raznolikosti i uvijek imaju savršenu ponudu za vaše želje i potrebe.

Toliko jedinstveno, tako jednostavno: SuperSkiCard

Children on sledges
09.02.2018, Rohrmoos, Schladming, Steiermark, Österreich (Austria): Rodeln und Nachtrodeln auf der Hochwurzen in Rohrmoos bei Schladming. Im Bild: Rodler auf der Hochwurzen vor der Kulisse des Dachstein-Gebirges.
Fotocredit: Martin Huber

SuperSkiCard napokon stavlja kraj dosadnim računicama i provjerama cijena skijališta. Jedna kara, za odabrano razdoblje, važeća je u svim skijalištima u regiji SuperSkiCard u Austriji i Bavarskoj. Iskusite tri glečerska, šest skijališta Svjetskog kupa, najspektakularnije skijaške staze u Alpama i obilje skijaške zabave na širokim, sigurnim i obiteljski prijateljskim stazama. Izbor avanturističkih mogućnosti je jedinstven: Od zabave na stazi do Freeride Hot Spots, Fun staza i tematskih staza, od osmišljenih skijaških staza za djecu do mirnih avantura izvan uređenih staza u dubokom snijegu. Jedna ski karta, sa svime što vam treba. Bez ikakvih obaveza.

Skijanje i uživanje u Austriji i Bavarskoj

Skianje je puno više od vožnje niz vrlo dobro održane staze! U udruzi SuperSkiCard imate priliku posjetiti nevjerojatno lijepe i izvanredne prirodne krajolike. Spektakularni vidikovci s senzacionalnim panoramskim pogledima, sunčane terase na planinskim kućama smještenim na slikovitim mjestima, regionalne alpske specijalitete i kuhinju nagrađivanu kulinarskom toque-om, koja nije samo “na vrhu” geografski gledano: Sve to znači da vaši dani skijanja postaju posebno sportski obogaćeno iskustvo uživanja.

Razni događaji na skijalištima

Ski amadé – Austrijski skijaški raj
Austria / Salzburg / Gasteinertal / Sportgastein © Claudia Ziegler

Jeste li već bili tamo i navijali na brzim utrkama Hahnenkamm u Kitzbühelu? Uživali u 3K K-ONNECTION za 100 posto jamstvo snijega na glečeru Kitzsteinhorn? Pokazali svoje živce od čelika na visećem mostu na Stubnerkogelu u Gasteinertalu ili osjećali adrenalin kako struji vašim venama na Stairway to Nothingness na Dachsteinu? Jedno je sigurno: U najjedinstvenijoj skijaškoj udruzi na svijetu nikada nije dosadno. Sudjelujte u vrhunskim skijaškim događanjima, otkrijte planinske vrhove i stvarajte nezaboravne uspomene s prijateljima i obitelji. Austrijske savezne države Salzburg, Tirol, Koruška, Gornja Austrija i Štajerska te susjedna Bavarska desetljećima su sinonim za skijaški sport i avanture. A sada su sve povezane – s SuperSkiCardom, vašom ulaznicom za skijašku zabavu.

Skijališta:

Ova fleksibilna SuperSkiCard je vaša premium ulaznica, fleksibilna karta za dnevna i višednevna skijanja na 87 skijališta u 22 najbolje skijaške regije u Alpama!

Travel Advisorskijanje

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Uživo s putovanja reels na FB

Sigurno skijanje: važno je znati prava u slučaju nezgode

Fun facts o skijanju

Nove objave