Travel AdvisorTravel Advisor

Velika sportska imena i ove godine otkrivaju poslovnu stranu sporta

Konferencija Business u sportu, 18. ožujka 2022., kongresna dvorana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) i ove godine organizira konferenciju Business u sportu (BUS) čiji je glavni cilj približiti poslovnu stranu sporta, koja je nerijetko iza kulisa, studentima i mladima koji vole sport i njime se bave u slobodno vrijeme. Kroz interaktivne panele i predavanja drugu stranu sporta približit će im stručnjaci iz različitih područja sporta te sami sportaši koji već godinama osvajaju medalje. Kvalitetu konferencije prepoznao je i sam Ekonomski fakultet koji ju je 2017. godine nagradio Posebnom Dekanovom nagradom. Uspješnost konferencije prepoznala je i bivša Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te je 2019. godine konferencija održana pod njenim pokroviteljstvom. BUS će se ove godine održati u petak, 18. ožujka 2022. godine u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10:00 sati.

BUS 2022.

Velika sportska imena svojim će dolaskom uveličati ovogodišnju konferenciju. Predavanja će održati COO kompanije Sofascore Ivan Bešlić, CEO start up-a Sportreact Anto Širić te Marko Petrović, bivši košarkaš i vodič u Muzejsko memorijalnom centru Dražen Petrović. Prvi panel “Žene u sportu” ugostit će novinarku RTL-ove sportske redakcije Ines Goda Forjan, stolnotenisačicu i paraolimpijku Sandru Paović, bivšu rukometašicu i direktoricu RK Lokomotiva Klaudiju Bubalo te predsjednicu Hrvatskog teniskog saveza Nikolinu Babić, a panel će moderirati Marin Šarec. Drugi panel posvećen je aktualnom hrvatskom prvaku GNK Dinamo Zagreb. Organizatori pozivaju da pratite njihov Facebook i Instagram profil za najavu ostalih govornika na konferenciji.

Gosti će se u pauzama između predavanja moći družiti u lounge zoni uređenoj od strane sponzora, a održat će se i sportski kviz na kojem će biti nagrađeni najbolji sportski znalci.

Konferencija Business u sportu održava se od 2017. godine

Konferencija Business u sportu održava se šesti put, a prošlogodišnja izdanja bila su vrlo uspješna te se organizatori mogu pohvaliti gostima poput Miroslava Ćire Blaževića, Igora Vorija, Tamare  Despot, Martina Sinkovića, Aleksandre Radujko, Andyja Bare, Tina Srbića i brojnih drugih. Jednako dobra atmosfera očekuje se i ove godine te se svi zainteresirani mogu prijaviti na linku, a pratite i službene Instagram i Facebook profile BUS konferencije.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleJAL ima novu “polarnu rutu” do Tokija, no putnici iz UK-a će na putovanje izgubiti cijeli dan
Next articleČarobni napitak s raznim začinima osvojio je svijet