Krstarenja kojima ćete obići svijet

Autor članka:
Podijeli:

 

Krstarenja kojima ćete obići svijet – Nevjerojatno duga i smiješno skupa krstarenja

Mnoge brodarske kompanije svoju ponudu šire putovanjima oko svijeta na luksuznim brodovima koji nude sav komfor luksuznog hotela. Radi se o jako dugim i isto tako skupim krstarenjima. Višemjesečno putovanje svijetom postaje realnost, posebno ako ste bogati .

The Viking World 

Za cijenu od $49,999 po osobi u 141 prokrstarite 5 kontinenata. Putovanje počinje u Miamiju i završava u Londonu. Otplovite na prekrasnom brodu istražiti neke od najljepših svjetskih povijesnih gradova i luka. Naučite ponešto o kulturi svakog mjesta koje posjetite.

Cunard – Od New Yorka do New Yorka

Na brodu Queen Mary plesat ćete u najvećoj plesnoj dvorani na brodu u svijetu. Zastat ćete u lukama Ho Chi Minh City u Vijetnamu, Port Said u Egiptu, Singapore i Naples, Italija. Avantura traje 134 dana o omogućava posjet nekim od povijesno i kulturno najbogatijih destinacija. Cijene aranžmana su od $29,589 po osobi.

Regent Seven Seas Cruises – Od Los Angelesa do Los Angelesa 

Avantura traje 137 dana, a započinje i završava u Los Angelesu. Putem ćete vidjeti Havaje, Francusku Polineziju, Fiji, Novi Zeland i druge destinacije širom Pacifika. Nakon toga obilazi se Atlantik od Brazila do Kariba i Južne Amerike te Mexico. Cijene kreću od $59,999 po osobi.

Regent Seven Seas Cruises – Od Los Angelesa to New Yorka

Provedite 131 noć na brodu Seven Seas Navigator. Posjetite desetke destinacija širom svijeta na jednom od najdužih svjetskih krstarenja. Putovat ćete na Havaje, Francusku Polineziju, Tahiti, the Južni Pacific, Australiju, Indoneziju, Filipine, Kinu, Indija i još neke destinacije Bliskog istoka i Mediterana. Cijene kreću od $58,999 po osobi. .

Oceania – Krstarenje oko svijeta za 180 dana

Putovanje života! 18O dana krstarenja oko svijeta od Miamija do Miamija. Kruzer Insignia odvest će vas u obilazak destinacija iz snova s početnim cijenama od $38,999 po osobi.

Krstarenja kojima ćete obići svijet

Silversea – Krstarenje svijetom 2018

Od Los Angelesa do Rima za 121 dan. Putujte kroz Polineziju, Novi Zeland, Aziju i Europu dok uživate u gurmanskim specijalitetima i luksuzu ovog prekrasnog broda. Cijene su od $57,850 po gostu u standardnim sobama, a u onim luksuznijim od $182,150 po osobi.

Seabourn – 152-dana istraživanja oceana

Gotovo polugodišnje krstarenje svjetskim morima. U 152 dana posjetit ćete mnoge destinacije. Putovanje počinje u Miamiju , a završava u Vancouveru. Na brodu Seabourn Sojourn putovat ćete Južnom Amerikom, Afrikom,Azijom, Australijom i Dalekim istokom, pa sve do Kanade. Cijene su od  $65,999 po osobu, plus takse i lučke pristojbe.

Seabourn 110-Dana – Istražite Amerike, Afriku & Aziju

Istražite svijet na luksuznom brodu Seabourn Sojourn. 110 dana putovanja odvest će vas u mnoge luke Južne Amerike, Afrike i Azije. Ovo putovanje idealno je za putnike željne avanture. Cijene od $44,999 po osobi , plus takse i lučke pristojbe.

Krstarenja kojima ćete obići svijet

Crystal Cruises Krstarenje

Ako želite istražiti povijesnu Europu i Gradove diljem Afrike ovo je krstarenje za vas. Plovit ćete brodom Crystal Symphony od Cape Towna u Africi do Rima. 129 dana avanture koštat će vas oko $51,560 po osobi.

Azamara Club Krstarenje – Svjetsko putovanje 2018.

Posjetite 29 zemalja i 60 luka u 120 dana avanture svijetom. Plovit ćete od Sydneya do Londona. Ovo je jedno od najdužih krstarenja koje se nudi u 2018., a uključuje posjet Australiji, Indoneziji, Borneu, Vijetnamu, Omanu, Luxoru, Izraelu i nekoliko europskih zemalja na putu z Londin. Cijene se kreću od $39,930 po osobi plus takse i lučke pristojbe.

Maritime Voyages – Veliko krstarenje oko svijeta

 Uživajte na Brodu Columbus dok 121 dan obilazite destinacije iz snova. Vidjet ćete Karibe, Panamu, Južna mora i Australiju. Ovo putovanje odvest će vas u mnoge povijesne i moderne gradove, gdje ćete upoznati različite kulture i proživjeti nezaboravne avanture. Najpovoljniji aranžman stoji $10,479 po osobi- .

Posjetite naš YouTube kanal.

TOP 10 atrakcija u Bangkoku

U Keniji jambo znači bok

Playa del Carmen – dragulj rivijere Maya

Nove objave