Kupnja na rate bez kamata i naknada

Autor članka:
Podijeli:

Volite li putovati, upoznavati nove zemlje, nove običaje, uživati u gastronomiji dalekih destinacija Diners Club kreditna kartica omogućit će vam da se do putovanja dođe jednostavnije i bezbrižnije. Mogućnost kupovine avionskih karata na rate opcija je koja posebno veseli putnike.

Kupnja na rate bez kamata i naknada

Planiranje putovanja uvelike je olakšano kada znate da nećete odmah izdvojiti iznos za kartu u cijelosti. Prilikom putovanja imat ćete više gotovine, a trošak za otplatu karte podijeljen na rate znatno je manje opterećenije za vaš budžet. S ovom opcijom putovanja se više ne čine kao teško ostvariva želja, s obzirom na to da avionske karte za daleke destinacije znaju biti najskuplji dio samog putovanja. Na rate se mogu kupiti i turistički aranžmani u brojnim agencijama. Iskoristite mogućnost plaćanja na rate i uživajte u otkrivanju novih destinacija.

Kupnja na rate bez kamata i naknada

Mogućnost odabira broja rata kroz koje ćete otplatiti avionsku kartu ili turistički aranžman ovisi o vašem budžetu. Prilagodit ćete se svojim financijskim mogućnostima i na taj način bezbrižno otići na put i vratiti se, bez opterećenja time je li iznos rate opteretio vaše financije više nego što ste si to mogli dozvoliti. Bitno je samo planirati unaprijed i upoznati se svim mogućnostima koje vaša Diners kartica nudi.

Diners Club karticom možete kupovati na rate bez kamata i naknada na više od 60.000 prodajnih mjesta širom Hrvatske. Kupite sad. Plaćajte dio po dio. Bez kamata.

Kupnja na rate bez kamata i naknada

 

Osnovne prednosti plaćanja kreditnim karticama su ušteda vremena, jednostavnost korištenja, sigurnost, raspolaganje sredstvima 24 sata dnevno i plaćanje na rate.

Kupovina na rate nije novost na tržištu, međutim, upotreba kreditnih kartica i mogućnosti automatiziranog obračuna za izvršene kupovine na rate, putem kreditnih kartica, prednost su za korisnike kreditnih kartica, maloprodaju i bankarstvo.

Kartica koja otključava vrata preko 700 lounge salona na aerodromima diljem svijeta

Plaćanje na rate bez kamate i naknade osnovna je prednost koju banka odobrava svojim klijentima. Kupovina na rate Diners Club kreditnom karticom ima brojne prednosti.

Korisnicima Diners kreditne kartice omogućava se veliki broj mogućnosti pri kreiranju vlastitih otplatnih planova za zadovoljavanje vlastitih potrošačkih potreba.

Travel Advisor business

Kartica koja otključava vrata preko 700 lounge salona na aerodromima diljem svijeta

 

 

Nove objave