Travel AdvisorTravel Advisor

Ludi provodi na ovom skijalištu do kraja sezone

Moto skijališta u razdoblju od 9. ožujka do 22. travnja je užitak u zimi na proljetnom suncu na najsunčanijoj terasi u Alpama.

Ovo područje na granici Italije i Austrije ima 100 sati sunca više nego bilo koje drugo skijalište na jugu Alpa. To se mora nekako proslaviti. Zato od početka ožujka ovdje možete uživati u brojnim kreativnim događanjima. I ne zaboravite uvijek sobom imati sunčane naočale.

Nassfeld
Kärnten

“Waterslide Contest“ – 16. ožujka na stazama Nassfelda postavlja se veliki bazen na snijegom prekrivenom tlu za natjecanje na vodenom toboganu. Atmosferu će zagrijati DJ  i prelijepe plesačice u bikiniju.

“Sound of Wine III“ – 23. ožujska  definitivno treba biti u Nassfeldu ako ste ljubitelj vina. 10 austrijskih vinara, lokalna kuhinja i obra glazba osiguravaju izvrsnu atmosferu i odličan provod.

“Nassfeld Mountain Schlager Summit“ –  5. i 6. travnja festival šlagera, veliki koncert na otvorenom.

“Easter Egg hunt for kids“ –  od 15. do 19. travnja djeca će moći uživati u potrazi za uskršnjim jajima.Kao nagradu djeca će pronaći košare pune slatkiša.

“Nassfeld Ski & Golf Trophy“ – 22. travnja ljubitelji sporta propisno će proslaviti i poželjeti dobrodošlicu ljetnoj sezoni uz skijanje i golf uz skijaško natjecanje i golf turnir na devet rupa.

Travel Advisorskijanje

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Skijalište Gudauri u Gruziji

Skicircus Saalbach je najkul skijalište u Alpama

Postoji li ljepše skijalište od karusela Sella Ronde ?

 

 

Previous articlePutujte s frendicama dobro je za zdravlje!
Next articleKako je jedna baka otišla čuvati unuka u Japan