Gradi se novi luksuzni resort samo za najbogatije

Autor članka:
Podijeli:

Luksuzni resort na vrhu Palme

Ovo nije prvi luksuzni resort u Emiratima. Dubai je poznat po spektakularnim građevinama. Tko god ga je posjetio nije ostao ravnodušan. Nekome se sviđa taj ultra moderan grad budućnosti, a nekome ne.  Kako god bilo treba mu priznati da je arhitektura spektakularna u svakom pogledu od impozantnih nebodera do hotel koji izgledaju kao da su iz neke Diznijeve bajke.

Atlantis j uz Burj al Arab zasigurno najpoznatiji hotel – resort u Emiratima. Postao je poznat diljem svijeta po luksuzu te ponudi raznih atrakcija koje se nalaze u sklopu hotela. Nalazi se na vrhu umjetnog otoka – Palme. Pomislili bi da će ova kriza uzrokovana korona-pandemijom uzrokovati usporavanje razvoja turističkog sektora, no izgleda da nije svuda tako. Dubai je i dalje zaposlen i dalje se gradi. Pored „starog“ Atlantisa se gradi luksuzni resort.

Novi projekt je The Royal Atlantis Residences

Luksuzni resort

Smješten na polumjesecu Palme u Dubaiju, Royal Atlantis Resort & Residences predstavlja novu generaciju luksuznih stanova. Poboljšavajući krajolik Dubaija, luksuzna 43-katna zgrada ponudit će 231 stambenu jedinicu. Hotelski dio u zapadnom krilu objekta će imati dodatnih 795 soba i apartmana za goste.

Luksuzni resort

Na visini od 90 metara iznad Palme, Sky Bazen i Lounge revolucionirat će zabavu u Dubaiju. Uz beskonačni bazen, dio za zabavu i privatne kabine, prostor će bez problema prelaziti iz opuštajućeg dnevnog utočišta u sofisticirano noćno odredište. Poznat po inovativnim konceptima hrane i pića, Royal Atlantis predstavit će nove restorane svjetske klase s nagrađivanim slavnim kuharima.

Dubai je poznat po luksuzu. Igralište za najbogatije će tako dobiti još jednu adresu

Travel Advisor – Europa

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Pretplatite se na naš YouTube kanal

Nove objave