Travel AdvisorTravel Advisor

Maya Cruising – Last Minute krstarenje Jadranom!

Maya Cruising – predivno last minute krstarenje Jadranom

Predivno last minute krstarenje Jadranom uz posebnu cijenu za domaće goste na brodu Moja Maja, tradicionalnom hrvatskom jedrenjaku tipa lugger na motorni pogon, dugačkom 24 metra. Doživite jedinstveno iskustvo krstarenja, uz 7-dnevni boravak u udobnim klimatiziranim kabinama s uslugom polupansiona. Neopisiv morski zrak, fina vina i hrana, predivne hrvatske lokacije i odlična zabava čekaju na vas.

Polazak 14.8. iz Splita.

Ruta krstarenja: Split – Brač (Milna) – Hvar – Vis (Modra špilja) – Korčula – NP Mljet (Pomena) – Makarska – Pučišća – Split.

LAST MINUTE CIJENA:

 • 4.500 kn. po osobi za smještaj u gornjoj kabini na glavnoj palubi
 • 3.900 kn po osobi za smještaj u kabini na donjoj palubi
 • + NADOPLATA 50 % cijene ako u kabini želite biti sami
 • U cijenu su uračunate lučke pristojbe, trošak goriva i najam posade.

 

PONUDA UKLJUČUJE

 • Piće dobrodošlice
 • 7 noćenja u kabinama – double bed (bračni krevet)/krevet na kat
 • 7 polupansiona – doručak, ručak (3 slijeda tradicionalnih hrvatskih jela s notom mediteranskih okusa by chef Hrvoje)
 • BBQ večera (tradicionalni roštilj na palubi broda)
 • Kapetanska večera s notom mediteranskih okusa i pričom o povijesti broda uz menu po izboru (mesni ili riblji)
 • Pozdravna večera uz finger snack, ribice, sir, inćune i domaće maslinovo ulje

 

U kabinama se nalaze kupaonica/wc s tušem, sef, ladice za odjeću i stolić za pisanje. Sve kabine i salon su klimatizirani. Uz večeru vas očekuju voda, aperitivi i fina domaća vina. Svim gostima na raspolaganju su ležaljke na palubi, madraci te oprema za ronjenje i pecanje, a ako poželite kontaktirati vanjski svijet tu je i besplatan Wi-Fi.

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Boravišna pristojba (25 € po osobi/tjedno)
 • Konzumacija pića na brodu
 • Napojnice za posadu
 • Trošak prijevoza do/od broda
 • Parking za automobil
 • Ulaznice za NP Mljet, Modru špilju i fakultativne izlete

 

Za dogovor nazovite kapetanicu Maju na +385 91 7391 908 ili pošaljite mail na info@maya-cruising.com.

Dodatne informacije pronađite na www.maya-cruising.com.

Kako biste proveli najbolje ljetovanje, o vama se brinu:

 • KAPETAN: MAJA ERCEGOVIĆ
 • KUHAR: HRVOJE ERCEGOVIĆ
 • KONOBAR: JOSIP BAŠIĆ
 • MORNAR: MARKO VLADOVA

 

DETALJNI PLAN PUTOVANJA:

Dan 1, subota:  SPLIT – BRAČ (MILNA)

Nakon što se ukrcate na Moju Maju, udobno smjestite, osvježite uz piće dobrodošlice i odličan ručak, krećemo na prvu plovidbu prema otoku Braču, točnije prekrasnom malom mjestu Milna, gdje ćete provesti prvu noć svog krstarenja.

Dan 2, nedjelja: MILNA – HVAR

Drugi dan vodi nas put otoka Hvara, omiljenog odredišta mnogih poznatih svjetskih zvijezda. Hvar uz impresivnu višestoljetnu povijest nudi predivne uvale hvarskog arhipelaga, idealne za kupanje. Okrijepa vas čeka u nekom od renomiranih restorana, a nakon toga vas pozivamo na šetnju slikovitim hvarskim ulicama. Noćenje u gradu Hvaru.

Dan 3, ponedjeljak: HVAR – VIS (MODRA ŠPILJA)

Ponedjeljak startamo ranojutarnjom plovidbom prema otočiću Biševo i, ako nam nepredvidivi vremenski uvjeti dopuste, veličanstvenoj Modroj Špilji (ulaznica uz nadoplatu). Slijedi dolazak na otok Vis, noćenje u gradu uz BBQ roštilj na palubi Moje Maje. Ponedjeljak završavamo druženjem sa suputnicima i ležerno piće uz predivan zalazak sunca.

Dan 4, utorak: VIS – KORČULA

U utorak nastavljamo plovidbu prema otoku Korčuli, koji se smatra rodnim gradom poznatog istraživača Marka Pola. U popodnevnim satima uživat ćete u ručku u korčulanskoj uvali i istraživanju jednog od najočuvanijih gradova na Mediteranu. Noćenje u Korčuli.

Dan 5, srijeda: KORČULA – NP MLJET (POMENA)

Ujutro plovimo još malo južnije prema otoku Mljetu na kojem jednostavno morate posjetiti Nacionalni park i slavna slana jezera te uživati u vožnji na otočić Sv. Marije gdje slijedi obilazak samostana i stare crkve iz 12. stoljeća (ulaznica za NP uz nadoplatu). Na prekrasnom Mljetu ćemo uživati u kapetanskoj večeri uz tradicionalna jela (predjelo pršut, sir, riblja pašteta, pašticada, riba, desert, domaće vino) s naglaskom na tradiciju Dalmacije, mirise i okuse vina i mora, maslinovog ulja i soli. A kao posebnu poslasticu večeri ispričat ćemo vam priču o povijesti Moje Maje.

Dan 6, četvrtak: MLJET – MAKARSKA

Putovanje nastavljamo prema gradu podno planine Biokovo, a na putu ćemo se osvježiti uz pauzu za kupanje. Noćenje u Makarskoj.

Dan 7, petak: MAKARSKA – PUČIŠĆA

Sedmog dana našeg putovanja plovimo prema gradiću Pučišća, poznatom po dugogodišnjoj tradiciji klesarstva. Kupamo se u uvali na otoku Braču. U popodnevnim satima vrijeme je za plaćanje troškova koji nisu uključeni u cijenu putovanja.

Dan 8, subota: PUČIŠĆA – SPLIT

Zadnji dan plovimo prema matičnoj luci ukrcaja u Splitu. Nakon ranog doručka vrijeme je za napuštanje kabine i iskrcaj s broda.

Želimo vam sretan povratak kući ili ugodan nastavak vašeg odmora!

Travel Advisor – Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articlePronašli smo idealno mjesto za aktivan odmor u Alpama
Next articleUltimativni vodič po Japanu 1.dio