MEPHISTO cipele: udobno i sigurno hodajte svijetom

Autor članka:
Podijeli:

MEPHISTO cipele su na putovanjima uvijek sa mnom

Zašto treba uložiti u kvalitetnu obuću za put?

Odgovor je jednostavan. Trebaju biti udobne za dugotrajno hodanje te za različite vremenske uvjete i situacije. Važno je da su i stilski prilagođene za poslovne sastanke, šetnju po plaži ili probijanje kroz pustinje i prašume. Mephisto ima cipele za sve uvjete.
Prilikom putovanja diljem svijeta i u različite klimatske uvjete pa je dovoljno ponijeti dva para cipela. Jedne za poslovni dio i izlaske, a druge za vanjske aktivnosti. Ako je topla destinacija onda nosim i  natikače s prirodnim plutom. Jedne su na nogama, a dva para stanu bez problema u avionski kofer. Lagane su i nadasve pouzdane, što je jako važno. Ne želim se opteretiti traženjem novih cipela i gubiti vrijeme na šoping. Mephistovih trgovina ima diljem svijeta pa bih vjerojatno kupio neke slične.

CIPELA THOMAS

 

Zašto je Mephisto obuća posebna?

Posebnost obuće Mephisto je što je riječ o kvalitetnoj i udobnoj obući, koja je izrađena ponajviše od prirodnih materijala. Znači, najbolje prirodne kože, isključivo prirodne boje upijene u kožu cipele što je jako bitno za samu prozračnost, dok džon kod većine obuće je izrađen od prirodne gume odnosno kaučuka. Mephisto je također poseban po patentiranoj tehnologiji mekog zraka koja se nalazi unutar same obuće i amortizatoru udarca koji je ugrađen u većinu obuće Mephisto.  Sve to daje jedan poseban osjećaj udobnosti i ugode.

Hodanje za zdravlje

MEPHISTO cipele
www.shoes.hr

Koristeći najnovija dostignuća u anatomskom dizajnu i tehnologiji udobnosti, Mephisto se ističe jednostavnim, svestranim stilovima koji traju. Fleksibilni SOFT-AIR međupotplat smanjuje udar od hodanja na minimum, pružajući olakšanje zglobovima te bolju potporu leđima. Prozračna tehnologija pomaže povećanoj cirkulaciji zraka kako bi se osigurala zdrava i suha stopala. Zato su poznate jednostavno kao “najbolja svjetska obuća”.

Treba istaknuti da Mephisto svoju formulu ručne izrade cipela i sandala za hodanje spaja s najkvalitetnijim prirodnim materijalima, uključujući kožu i pluto s modernom tehnologijom, kako bi se suočio s izazovima obuće.

 cipele
www.shoes.hr

Uz kvalitetnu konstrukciju i materijale, cipele, čizme i sandale Mephisto imaju:

  • Air Jet sustav koji kanalizira zrak kroz potplat cipele ili sandale, tako da svaki korak omogućuje da stopalo korisnika ostane svježe i zdravo.
  • Anatomski potpuno prianjajući zadnji kraj koji omogućuje pravilnu potporu pete, svoda i stopala.
  • Koristeći najnoviju tehnologiju Soft-Air, Mephisto obuća ima fleksibilne Soft-Air potplate koji smanjuju šok koji pješaci doživljavaju dok hodaju kratko ili duže vrijeme.

Inovativni dizajn i prirodni materijali

NATIKAČA

Jednostavno rečeno, obuća Mephisto najudobnija je cipela ili sandala za hodanje na svijetu. Njenu udobnost, čvrstoću i trajnost prepoznaju svi koji razumiju složenost mehanizma ljudskog hoda. Uistinu, Mephisto je postao najpopularnijom cipelom za hodanje u praktički svakoj zemlji u kojoj se pojavio. Tijekom više od pet desetljeća svog postojanja kompanijaq je predvodnik u inovativnom dizajniranju i konstruiranju cipela za hodanje. Iz njihove radionice izišla su revolucionarna rješenja poput onih za brzo vezanje cipela i prozračne uložne tabanice. Uz to, dok se druge cipele za hodanje često izrađuju iz 100% sintetike i u proizvodnom procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, obuća Mephisto zadržala je značajke prirodnog proizvoda (mekana koža, lateks, pluto i guma), a svaka cipela Mephisto i dalje se pojedinačno ručno izrađuje u duhu nenadmašene europske tradicije.

Obuća Mephisto je ulaganje u udobnost

Tehnologija, materijali, konstrukcija i kvalitetni dijelovi iskorišteni u izradi svakog para cipela Mephisto nikad se ne dovode u pitanje. Nije iznenađenje ako vaše cipele Mephisto potraju godinama. Vašem ulaganju dodatnu vrijednost daje i činjenica da se većina modela može potpuno rekonstruirati, što znači da im se popravcima i prepravkama može vratiti prvotni izgled i sjaj.

Kompanija neprekidno prima pisma zadovoljnih kupaca u kojima hvale ove cipele kao najudobnije i najzahvalnije koje su ikad kupili. Mnogi čak tvrde da zahvaljujući njihovoj udobnosti i stabilnosti osjećaju pozitivan učinak na zdravlje. Cipela Mephisto nudi jedinstvena svojstva i kvalitetu koji su vrijedni svake cijene.

TENISICA OLIMPIA

Francuska tvrtka Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću u Europi i poštuje visoke kriterije tradicije proizvodnje obuće. Mephisto obuća je poznata po vrhunskoj kvaliteti, izrazitoj udobnosti i prirodnim materijalima. Svaka cipela ili sandala Mephisto i dalje se pojedinačno ručno izrađuje u Francuskoj ili Portugalu gdje Mephisto ima svoju proizvodnju. Za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 radnji u kojima sudjeluje ljudska ruka.

Moderno je

Udobnost, čvrstoću i trajnost proizvoda prepoznaju svi koji razumiju složenost mehanizma ljudskog hoda. Tijekom više od pet desetljeća svog postojanja Mephisto je predvodnik u inovativnom dizajniranju i konstruiranju cipela za hodanje.

mephisto cipele
www.shoes.hr

Travel Advisor – Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave