Travel AdvisorTravel Advisor

Mjesec hrvatskog turizma u Camping Plitvicama

Posjetite Camping Plitvice tijekom mjeseca hrvatskog turizma

Godišnji odmori ne traju samo preko ljeta, a to savršeno pokazuje akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice – „Mjesec hrvatskog turizma. Akcija donosi puno pogodnosti za uživanje u odmorima, izletima i week getaway-ima u listopadu.

Sve je započelo prije tri godine s “Tjednom hrvatskog turizma”

Sada se tjedan pretvorio u cijeli mjesec. U periodu od 1. do 31. listopada 2022. moći će se uživati u postsezonskom morskom i kontinentalnom turizmu uz mnogobrojne pogodnosti u kojima ne možete toliko uživati tijekom sezone. One se uglavnom odnose na vrlo povoljne cijene smještaja, hrane i ostalih turističkih usluga.

Više od “Mjeseca hrvatskog turizma”

Camping Plitvice ne propuštaju ovu akciju i za vas su pripremili pogodnosti tijekom listopada koje nikako ne želite propustiti. Međutim, nude puno više od mjeseca hrvatskog turizma. Iako je Lijepa naša predivna tijekom cijele godine, priroda je u Lici posebno lijepa tijekom jeseni i zime. To se posebno odnosi na Plitvički kraj. Zato nemojte previše razmišljati i već sada rezervirajte svoj odmor u kampu koji se nalazi u srcu prirode.

Zašto posjetiti Camping Plitvice tijekom Mjeseca hrvatskog turizma?

Mjesec velikih pogodnosti je najbolje vrijeme za posjetu kraju koji se nalazi na spoju čak triju klima (kontinentalne, planinske i mediteranske) te kojeg karakterizira strateška pozicija.

Tijekom cijelog listopada, cijene smještaja u Camping Plitvicama su 40% povoljnije. Početkom mjeseca započeo je i obiteljski tjedan, pa su cijene obroka u restoranu također povoljnije i vrijede do kraja mjeseca. Osim toga, svim članovima LOYALTY PROGRAMA omogućene su dodatne pogodnosti.

Camping Plitvice smještene su u naselju Smoljanac

Nalaze se samo 500 metara od glavne prometnice (D1), ali su duboko uronjene u prirodu, pa ćete uživati u cvrkutu ptica i pulsu prirode, bez buke grada i prometnica.

Popularni vikend getaway, izleti ili microcations (česti, ali kraći odmori, obično manje od pet noćenja) idealni su za upoznavanje i doživljaj kontinentalnog ličkog kraja. Jaunt je još jedan izraz za ovakvu vrstu odmora, a označava „kratko putovanje radi zadovoljstva“ ili izlet. Vjeruje se da potječe iz starofrancuskog jezika, a pojavio se još u 17. stoljeću te se koristio za opisivanje putovanja na konju koja su bila dovoljno duga da se konj umori.

Osim što su ovakva putovanja proračunski prihvatljivija, ona omogućuju i da na nekoliko dana izađemo iz ureda, kuće i općenito svakodnevnog života, a istovremeno ne poremetimo ritam života. Donose taj bezbrižni osjećaj godišnjih odmora, pa su ujedno dobri i za mentalno zdravlje – navode stručnjaci.

U „Mjesecu hrvatskog turizma“ sudjeluju i brojni drugi ponuđači turističkih usluga, pa ćete moći uživati i u povoljnijim cijenama nekih prijevoznika, ulaznica za kulturne, povijesne i prirodne znamenitosti, različitim turističkim atrakcijama itd.

Otkrijte ponudu u okolici Camping Plitvica povodom „Mjeseca hrvatskog turizma“

© Peter Jan Rijpkema from Unsplash

Nacionalni park Plitvička jezera

Park prirode Velebit i Cerovečke špilje

Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac

Quad avantura

  • Turistička agencija “Rastoke active”, samo 30-ak kilometara udaljena od kampa, organizira quad avanturu u predjelu Rastoka i Slunja, na off road i šumskim putevima u pratnji vodiča te s uključenim ručkom.

Događanja za grupe u Camping Plitvicama tijekom zime

Možda Camping Plitvice tijekom zime nisu otvorene za pojedinačne posjetitelje, no i dalje su otvoreni za sve grupne posjete i događanja. Camping Plitvice krasi pogodna infrastruktura za organizaciju Teambuildinga. Osim dobre prometne povezanosti i WiFi signala u cijelom resortu, sve pogodnosti za MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) turizam pronaći ćete u:

  • DELUXE kućicama za smještaj do 68 sudionika,
  • kongresnoj dvorani s 45 sjedećih mjesta,
  • vlastitom restoranu kapaciteta 160 sjedećih mjesta i prostranom natkrivenom terasom te
  • vanjskom amfiteatru (120 sjedećih mjesta).

Organiziranjem vikenda ženskog druženja, yoga retreata ili zimskog vjenčanja svakako ćete dobiti jedinstvenu zimsku kulisu koja će unijeti posebnu čaroliju vašem događanju.

Na proljeće nova iznenađenja

Camping Plitvice su u kolovozu proslavile treći rođendan, a imali su puno razloga za slavlje. Za proljeće iduće godine pripremaju nova iznenađenja, puno novih usluga i popratnih sadržaja te nove mogućnosti za uživanje.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleUzbekistan: Mistična zemlja na Putu svile
Next articleKorak u prošlost: Najbolje kavane u Budimpešti