Travel AdvisorTravel Advisor

Патувања

Европа

Животен Стил

Хрватска

Добредојдовте ова лето во познатата зелена спа дестинација  градот Дарувар, кој е сместен во мешавина на урбано зеленило и пријатни сенки, нови и историски градби и богата понуда на рекреативни содржини. Раскошниот велнес, отворени базени, забава, ладовината на ѓерданот на зелениот континент , се совршен рецепт за континентална летна забава. Побарајте ја оваа лето во …

бизнис

Авиопревозниот EasyJet, вети дека ќе развие флота од електрични авиони. Оваа флота до 2030 година ќе ги покрие рутите на кратките летови. Ваквиот потег ефикасно ќе го редуцира ослободувањето на јаглерод диоксид во воздухот, а ќе ја редуцира и бучавата што ја создаваат нивните авиони. Патниците кои се загрижени за влијанието на воздухопловот врз животната …