Travel AdvisorTravel Advisor

Барем еднаш посетете го Бали

 

 

Има многу причини за да го посетете  Бали барем еднаш во животот.

Овој мал вулкански остров помеѓу Ломбок и Јава нуди се што може да посакате при патување. Можете да уживате во прекрасните долги песочни плажи и зајдисонца, да посетувате храмови кои ги има во огромен број, да одите на оризовите полиња, да пробате да сурфате или да практикувате јога, да нуркате со желки, да научите да готвите балиски специјалитети, да се качите на врвот на вулканот или да се бањате под водопад, можеме да наброиме само неколку работи …за подетални информации погледнете овде

Туризмот на Бали е во постојан подем.Се на овој остров е во служба на туризмот а како гостин и турист, домакините се трудат да се чуствуваш удобно и добредојдено на секаде.

Убуд  мора да се види, тој е центар на балиската уметност и културниот живот.

Batan WaruCangguCandi DassaKutaNusa Dua

warungs

‘Bali belly’

Постојат многу причини за посета на Бали овој текст е само иницијатор за подлабоко да се заинтересирате за Бали и да се одлучите да го посетите.

Travel Advisor – putovanja

Одмор во Југоисточна Азија

Острови во Тајланд за кои сонувате!

Каиро симбол на кругот, фениксот на Египет

Previous articleКаиро симбол на кругот, фениксот на Египет
Next articleПролет во Јапонија: Нежен и прекрасен цвет на цреша