Барем еднаш посетете го Бали

    Има многу причини за да го посетете  Бали барем еднаш во животот. Овој мал вулкански остров помеѓу Ломбок и Јава нуди се што може да посакате при патување. Можете да уживате во прекрасните долги песочни плажи и зајдисонца, да посетувате храмови кои ги има во огромен број, да одите на оризовите полиња, да … Continue reading Барем еднаш посетете го Бали