Виена 2019 уметност на убавината

  Уметноста и културата во Виена отсекогаш билe привлечни за сите нејзини гости. Новите музејски поставки и изложби, концерти, театарски претстави, мјузикли и пловењето до Братислава се само дел од богата понуда што ги очекуваат посетителите оваа година. Виена 2019 уметност на убавината. Дом на музиката(Haus der Musik) Кога Виенската филхармонија го одржува својот традиционален … Continue reading Виена 2019 уметност на убавината