Дали ви се допаѓа авионскаta храна?

Дали ви се допаѓа авионскаta храна

 

Дали ви се допаѓа авионскатa храна?

“United Airlines” објави книга готвач, па сега можете да јадете авионска храна дома спремена по рецептите од готвачот. На овој начин тие сакаат да докажат дека авионската храна е вкусна. Дали ви се допаѓа авионска храна?Дали ви се допаѓа авионскаta храна

Сега можете да уживате во оброците на авиокомпанијата во удобноста на Вашиот дом. Книгата содржи 40 рецепти кои моментално се служат во бизнис класата на авионите United Airlines.Дали ви се допаѓа авионскаta храна

Како што вели компанијата, “United Polaris”  готвачот беше напишан од страна на   “United chefs” во партнерство со готвачи од “The Trotter Project”. Сите 40 рецепти се инспирирани од искуството во бизнис-класата на “United Polaris” . Дел од средствата ќе бидат донирани на „The Trotter Project„  за да продолжат со својата мисија да ја инспирираат следната генерација на кулинарски професионалци.

Travel Advisor – Travel

Visit our YouTube channel

10 совети за поевтино патување

How to have a better flight

What I don’t like when traveling?