ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

Pulse Fitness & Spa најголемиот и најуспешен ланец на фитнес-клубови наскоро ќе биде достапен и во Македонија. Што е Pulse Fitness & Spa и зошто го категоризираме како лајфстајл клуб?
Pulse Fitness & Spa не е само просторија за вежбање ниту обичен спа комплекс, тоа е место каде членовите на клубот делат една поинаква визија за исполнет живот.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

Времето поминато во Pulse Fitness & Spa е време поминато во грижа за себе. Станува начин на живот затоа што е забавно, корисно и значајно. Лајфстајл клубот истовремено е и прибежиште од стресот и дом каде секој може да најде поддршка за своите цели и соништа. Можеби тоа е губење телесна тежина или зајакнување на телото, правилно хранење и медитација, или можеби само релаксирање и разговори со пријатели за време на пауза од интензивниот групен тренинг.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

 

Во Македонија Pulse Fitness & Spa клубот наскоро ќе биде отворен во Струмица каде на простор од 1200 м2 за Вас подготвивме иновативен, трендовски и ултрамодерен центар. После првиот клуб ланецот на Pulse ќе се прошири во уште 15 градови во Македонија.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

Секоја локација, именувана Pulse Fitness & Spa, е изградена, изведена и опремена со најновата генерација на материјали, подови, уреди и додатоци кои ги исполнуваат најстрогите стандарди на индустријата на глобално ниво.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

 

Овој фитнес ланец е изграден целосно врз принципот на членство во клубот кое Ви дава целосен и сеопфатен пристап до сите услуги – групни активности и тренинг со личен тренер, бесплатни семинари за исхрана, специјални детокс програми, персонализирани режими на исхрана, попусти во партнерската мрежа на Pulse Fitness & Spa, пристапи до спа зона и уште многу изненадувања.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

Вашиот избор за развој е неприкосновен. Нашата улога е да сториме сé што можеме за да се чувстувате лесно и пријатно.

Визија

Нашата визија е да го промениме обликот на спортување кај нас. За нас ова не е активност својствена само на најпосветените, туку дел од современиот живот за кој секој може да си пронајде волја и сила.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

 

Накратко за историјата на Pulse Fitness & Spa

Pulse е основан во 2012 година во Бугарија и во текот на следните 6 години се изградени 10 клубови на вкупна површина од 32.000 м2 во четири градови во Бугарија. До крајот на 2018 година, бројот на активни членови е 20.000, а во текот на годината преку 50.000 луѓе минуваат низ објектите во целата земја.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

Со своите 5 последователни годишни награди за најдобар фитнес клуб, 10 ултра модерни локации, над 100 висококвалификувани тренери и десетици илјади членови на клубот, Pulse Fitness & Spa е категоричен лидер во фитнес и велнес индустријата.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„

По стандардите на нашата партнер компанија во Бугарија, Pulse Fitness & Spa ќе работи и ќе се развива и во Македонија.

ЕКСКЛУЗИВНО во Македонија , „Pulse Fitness & Spa„
Воведуваме успешна приказна на лајфстајл клуб и веруваме дека ќе следуваат долги години постоење, исполнети со задоволни членови.

Travel Advisor

YouTube

Најдобрите „спа“ во светот – No.1. Mauritius

Здрава храна и кога патувате

Пирин разубавен преку погледот на Гранд Хотел