Индија – 10 совети за патување.

  Индија – 10 совети за патување. Експлозија на различни обичаи, прекрасна традиција, непрегледни  просторноства различни на  секој километар. Земја каде што ќе искусите духовна рамнотежа преку безброј искуства и активности. 1. Користете локален превоз при првиот престој во Индија Ако сте во Индија за прв пат, особено како турист, најдобро да ги користите локалните … Continue reading Индија – 10 совети за патување.