Travel AdvisorTravel Advisor

Искуство од прва рака, како изгледа Вал Торенс

Искуство од прва рака како изгледа Val Thorens?

Вал Торенс  кој се наоѓа во Долината Tarentaise , Savoie, Француски Алпи,  се наоѓа на надморска височина од 2300м, е највисокиот скијачки град во Европа. Тој се наоѓа во општината Saint-Martin-de-Belleville во регионот на Савоја. Одморалиштето е дел од  ски-спотот поврзан со 3 долини, кој има над 600 км патеки, и е едно од најголемите скијачки области во светот.

Вал Торенс е скијачка дестинација со многу можности за сместување, преубавата панорама  на околните планини,  многу различни активности од возење на мраз до „ziplining„. Да не зборувам за космополитската кујна и традиционалните јадења присутни во многубројните хотели и ресторанти.

Вал Торен е дефинитивно различен од повеќето зимски центри што сте ги посетиле: повисок, со долга зимска сезона од ноември до мај, и секогаш празнична атмосфера.Нашата предност е во  соработката со сите хотели, резиденции и агенции во Вал Торен се со цел да се обезбеди широк спектар на сместување и цени за да одговараат на потребите на секој гостин.

Широк спектар на услуги и активности се достапни за збогатување на вашата забава,луксуз и уживање: приватни трансфери, лифтови, ски-училишта и многу активности на затворено и на отворено.

Travel Advisor

YouTube

Пирин разубавен преку погледот на Гранд Хотел

„Val d’Isere„ – најдобриот ски-центар атрактивен цела година

Копаоник -“All seasons sports and spa resort”

Previous articleКопаоник -“All seasons sports and spa resort”
Next articleКаде да патувате во Индонезија?