Лето во зелената спа дестинација – ДАРУВАР

Добредојдовте ова лето во познатата зелена спа дестинација  градот Дарувар, кој е сместен во мешавина на урбано зеленило и пријатни сенки, нови и историски градби и богата понуда на рекреативни содржини. Раскошниот велнес, отворени базени, забава, ладовината на ѓерданот на зелениот континент , се совршен рецепт за континентална летна забава. Побарајте ја оваа лето во … Continue reading  Лето во зелената спа дестинација – ДАРУВАР