Travel AdvisorTravel Advisor

Лето на Алпите

Заштедете најмалку 25% на луксузен престој во величествен замок на прекрасните  Алпи

Inghams нуди седум-ноќен одмор на база на полупансион во хотелот Schloss Lebenberg од пет ѕвездички во Kitzbühel . Цената е пониска за 240 евра по лице  вклучувајки ги и авионските летови и  трансфери на аеродроми. Пакетот е важи за патувања од 21 август 2019 година.

п.с. цената на целиот аранжман може да ја најдете на веб сајтот на хотелот.

Inghams нуди седум-ноќен одмор на база на полупансион во хотел со четири ѕвездички superior Post во Ишгл, Австрија. Цената претставува заштеда од 279 евра по лице и вклучува враќање летови од Бристол до Инсбрук и трансфери на аеродроми.

п.с. цените за различни пакети на аранжманите се наогаат на веб сајтот на хотелот.Пакетот важи за патувања после 17 август 2019 година.

Travel Advisor

YouTube

Најдобрите „спа“ во светот – No.1. Mauritius

Далечна Азија … езотерични патувања

„ Côte d’Azur“- Францускиот дел од убавината

Previous articleМузејот Данубијана – лоциран во срцето на Европа
Next articleНајубавите Хрватски плажи