Лондонски атракции а “free”…

  Како можеме да уживам во Лондон? Посетителите често се загрижени дека Лондон е многу скап град. Тоа е точно, но во британскиот главен град има многу бесплатни работи во кој можете да  уживате. Ова се само некои од идеите кои би можеле да ви помогнат. Како да уживате во Лондон бесплатно. Уметнички галерии Tate … Continue reading Лондонски атракции а “free”…