Малта – убава и во есента

Со убаво сончево време, привлечни плажи, ноќен живот и историја од 7,000 години, многу нешта може да видете и да направите во оваа островска држава, сместена во Средоземното Море. Малта е добар избор во секоја доба од годината Што треба да се доживее во Малта? Без разлика дали ќе дојдете во земјава на неколку дена, … Continue reading Малта – убава и во есента