Далечна Азија … езотерични патувања

  Патувања низ Југоисточна Азија низ најлуксузните места за одмор.Ова се основните правци за оние кои никогаш не биле предходно во Азија , затоа бидете спремни за огромен културен шок. Овде можете да се одлучите помеѓу активен авантуристички одмор или идеални сместувања, летаргични места и уживање во природниот мир. Многупати можете и од помалку луксузни … Continue reading Далечна Азија … езотерични патувања