Travel AdvisorTravel Advisor

Париз на порталот на „Travel Advisor„

 

Париз е сигурно еден од најатрактивните градови во Европа и светот. Интересен е во секое време во годината.Во есента која ќе ги обои лисјата во многубројните паркови во златно-жолта боја , зимата која е секогаш пријатно да се гледа од некое топло бистро ,пролета која го разеленува париз и летото кога мноштво луѓе брзаат низ плоштадот St.Germain des Pres.

На порталот Travel Advisor.eu се наоѓаат повеќе од 1.500 текстови за многу познати градови , летувалишта ,ски-центри.

 

На четири јазика Македонски , Хрватски ,Англиски , Српски . Овој туристички медиум мегу првите во регионот ги препорачува своите групи на ФБ Советник за Патување ,  Savetnik za putovanja , savetnik za putovanja Europom , Putujmo zajedno.

Посетете го нашиот YouTube канал.

Есенски дестинации , Милано

Пет најубави места за патување периодот

Пет причини зошто да патувате повеќе во 2019

 

Previous articleАмстердам не е само – марихуана, секс и забави
Next articleФестивал на чоколадото Перуџа