Пет најубави места за патување периодот

Зимата е период во кој цените во многу дестинации низ целиот свет се многу поволни. Една од причините е лошото време, но тоа не е случај секаде. Петте најдобри места за патување во зима. Авионските билети во Last Minute – понудите можат да бидат поповолни од вообичаено, а хотели и апартманите, исто така. Исто така … Continue reading Пет најубави места за патување периодот