Пи Пи Острови

Пи Пи Островите се група на острови во Тајланд, сместени меѓу островот Пукет и Малачкиот Проток. Групата има вкупно шест острови од кои поголемите и главни се Пи Пи Дон, единствениот со постојано население, и Пи Пи Ле. Она по што се познати островите е филмот „Плажата“ (The Beach) од 2000 година во кој главната … Continue reading Пи Пи Острови