Фото албум-јужна Америка , „како да сте на друг континент“ :)

Туризмот сè повеќе станува значаен извор на приход за многу земји од Јужна Америка.Овде решивме преку старата добра поговорка „една фотографија ,илјада зборови“, да ви ја промовираме таа специфична култура каде пак илјада фотографии се прават како од шала. Историски артефакти, архитектонски и природни чуда, широк спектар на храна и култура, живописни и шарени градови … Continue reading Фото албум-јужна Америка , „како да сте на друг континент“ :)