Mladi Slavonci osvojili nagradu za jednominutni film koji promovira njihovu ljubav prema Zlatnoj Slavoniji

Autor članka:
Podijeli:

Jedna minuta kojom su pokazali zašto vole Zlatnu Slavoniju ovogodišnjim predstavnicima Požeško-slavonske županije donijela je prvu nagradu u sklopu multimedijalnog projekta Moja.hr. Dora Jurić, Gabriela Pranjić i Karlo Hruškar osmislili su scenarij i snimili video koji prikazuje ljepote Zlatne Slavonije, dok glavni akteri filma pod krilaticama “Tu sam”, “Vraćam se” i “Ostajem” iznose svoje razloge za život u Požeško-slavonskoj županiji.

Svečana završnica projekta Moja.hr održana je u petak, 16. lipnja u Kašteliru, nedaleko Poreča, odakle je prošlogodišnja pobjednica. Svečanosti su prisustvovali natjecatelji iz 21 županije, kao i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, koja je uručila nagradu našim pobjednicima te istarski župan Boris Miletić, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i mnogi drugi.

‘Vraćam se!’

Projekt Moja.hr iz godine u godinu pruža priliku mladim kreativcima da prezentiraju svoju županiju. Ove godine pobjednik je video iz Požeško-slavonske županije koji je uputio snažnu poruku – ‘Vraćam se!’.

“Čestitam ekipi koja je osmislila i snimila video, a posebno mi je drago što su svojim ostankom pokazali koliko vole svoj kraj i zavičaj te to sve pretočili i prikazali u jednoj minuti”, izjavila je županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

Projekt Moja.hr je multimedijalni projekt u suradnji Večernjeg lista, Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i HRT-a. Cilj projekta je omogućiti mladima iz cijele Hrvatske da predstave život mladog čovjeka u sredini u kojoj žive.

Film predstavnika Požeško-slavonske županije osvojio je žiri i publiku svojom pričom i vizualnom privlačnošću. Kroz prekrasne kadrove Zlatne Slavonije, autori su uspjeli prenijeti ljepotu i bogatstvo Zlatne Slavonije koji ju čine jedinstvenom.

“Nagrada za njihov rad nije samo priznanje njihovoj kreativnosti, već i poticaj za promicanje turizma i promjenu percepcije o Zlatnoj Slavoniji”, rekla je direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović.

Ovaj jednominutni film postao je snažan alat za privlačenje turista i poticanje lokalnog ponosa te inspiracija za sve da istraže i cijene ljepotu mjesta u kojem žive.

Svijet graševine – vinari i graševina

Paraglajding s motorom iznad Slavonije


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima, Savjetnik za putovanja Travel Advisor, Savjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave