Travel AdvisorTravel Advisor

Na cijepljenje u javnu kuću uz besplatnu seansu

Fun Palast u Beču ima novu ponudu

Zaboravite besplatna piva, lutrije i popust na hranu, bordel u Austriji smislio je siguran način da potakne ljude kako bi dobili cjepivo protiv koronavirusa. Ne samo da Fun Palast u Beču daje injekcije, već nudi i 30-minutnu sesiju u “sauna klubu” s “damom po vašem izboru” svakome tko dobije cjepivo u klinici na licu mjesta.

Dvije muhe jednim kamenom, zar ne?

Poduzeće za zabavu za odrasle nada se da će povećati stopu cijepljenja, istovremeno privući novu klijentelu. U Austriji je samo oko 65 posto stanovnika potpuno cijepljeno. Onima koji tek trebaju biti cijepljeni zabranjen je ulazak u restorane, hotele, salone i druge javne prostore.

Bordel će pružati cijepljenje svakog ponedjeljka od 16 do 22 sata do mjeseca studenog, u nastojanju da obuzda negativan osjećaj oko uboda. Ako poslušate poziv, dobit ćete bon za sauna klub u vrijednosti od 40 € i ‘damu po vašem izboru’. Ponuda vrijedi do kraja studenog.
Fun Palast priopćio je da je od početka pandemije zabilježio pad klijenata za 50 posto, a sada se nadaju da će nova inicijativa nastaviti s radom.
Upravitelj Fun Palasta, Peter Laskaris, rekao je za Reuters da je primijetio da postoji način na koji bordel može pomoći programu cijepljenja u zemlji.

“Uglavnom, gledao sam statistiku i pročitao sam da nam je potrebno oko 70/75 posto da postignemo imunitet stada, ali trenutno smo samo na 63 posto. I onda sam primijetio u statistici da jako puno muškaraca. Mnogi muškarci, pogotovo migranti praktički odbijaju cijepljenje ili uopće ne znaju da se možete cijepiti”, rekao je.

“A budući da zapravo dolazimo do ove ciljne skupine, odlučili smo ovdje osnovati kliniku za cijepljenje”, dodao je Peter.

Popularnost je odmah porasla pa su već najavljeni redovi za čekanje stoga treba požuriti i izbjegavati vikende. Ovo je još jedan dobar razlog za posjetu Beču.

Travel Advisor – Europa

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleOvo je najbolja zemlja za putovanje automobilom
Next articleGrad inspiracije i umjetnika koji je ne tako davno bio utvrda na granici