Najbolje party destinacije na svijetu za 2020. godinu

Autor članka:
Podijeli:

Stručnjaci za vrhunsko ekskluzivno party iskustvo, The Yacht Week, sastavili su svoj vodič na najboljim mjestima za zabavu 2020. – od aboridžinskih ceremonija do jahti, evo 12 festivala, događaja i karnevala koji ne bi trebali propustiti sljedeće godine.

Najbolje party destinacije na svijetu :

Rainbow Serpent (Victoria, Australia)

Aboridžinske ceremonije i elektronska glazba sljubljuju se na festivalu Rainbow Serpent, koji od glazbe nude za svakog ponešto , od psihodeličnog transa i techna do chill outa, ali i  neelektrične glazbe. Ono što je započelo kao mala zabava, postalo je svjetski poznati događaj koji je privukao svjetske umjetnike. (24.-27. siječnja 2020.).

The Ski Week (Austria)

Vrhunska austrijska skijaška avantura! Tjedan skijanja obećava potpuno alpsko iskustvo. Probudite se u prekrasnim  brvnarama i uživajte uz kamin prije nego što se krenete spuštati niz padine. Nakon dana prepunog akcije, možete se spustiti do plesnog podija u čizmama za snijeg i plesati dugo u  noć. (14.-21. ožujka i 21.-28. ožujka 2020.).

Rabbits Eat Lettuce (Byron Bay)

Plešite 24 sata dnevno u sjeni drevnih šuma uz odličan popis elektroničkih glazbenika, bendova, solo akustičnih umjetnika i DJ-a. Tu je i zona za hlađenje s jogom, meditacijom, masažom i dovoljno radionica koje će vas držati više nego zauzetima kroz cijeli četverodnevni festival. (10.-13. travnja 2020.).

Afrikaburn (South Africa)

Ovaj kreativni i izražajni pokret  započeo je kao poseban događaj za umjetnike i slobodne duše. Odvija se svakog travnja, volonteri se okupljaju u Tankwa Karoo kako bi stvorili grad glazbe, performansa i umjetnosti. Ovo je savršeno mjesto za one koji žele uroniti u bogatu kulturu. (27. travnja – 3. svibnja).

Najbolje party destinacije

Electric Daisy Carnival (Las Vegas)

Uđite u očaravajuću zemlju EDM-a i doživite tri dana elektroničke glazbe i hip-hop zvuke najvećih svjetskih imena. U stilu  Las Vegasa, pripremite se na spektakl pirotehničkih sredstava i cirkuskh izvođača s vanzemlajskom energijom. (15.-17. svibnja 2020.).

The Yacht Week (Croatia)

Živi san; jedriti, plesati i živjeti na jahti s prijateljima i sa stotinama drugih istomišljenika partijati 7 dana. Yacht Week niz je plutajućih festivala koji se održavaju na šest jedinstvenih ruta na četiri zapanjujuće destinacije širom svijeta. Izvorni Yaht Week u Hrvatskoj privlači pojedince koji se pridržavaju mantre Carpe Diem i imaju za cilj živjeti život na najjače.

Najbolje party destinacije

Meadows in the Mountains (Bulgaria)

Ako želite doživjeti adrenalin na velikoj nadmorskoj visini uz alternativnu glazbu, onda je Meadows in the Mountains za vas. Trodnevni festival koji se održava u Bugarskoj obećava nezaboravne uspomene, ali i zabavu!(4-7. Lipnja 2020.).

Secret Solstice Festival (Iceland)

Doživite sve što Island može ponuditi na Secret festivalu sljedećeg ljeta. Imat ćete priliku ući u ledene špilje i vulkane, te slušati najbolje od elektronike, hip-hopa i EDM-a. Ovo je jedinstveni festival koji se ne smije propustiti. (26.-28. lipnja 2020.).

Najbolje party destinacije

Henley Festival (London)

Uživajte u luksuzu na londonskom Henley festivalu, jednoj od najekskluzivnijih zabava na svijetu. Tijekom četverodnevnog festivala, zabavljat će vas neka od najvećih imena na Henleyevoj plutajućoj pozornici. Nakon zabave, možete uživati ​​u Moet Champagne odmarajući na travnjaku te uživati u hrani sa Michelinovim zvjezdama. (8.-12. Srpnja 2020.).

Oasis Festival (Marrakech)

Osjetite Marakeš svim osjetilima; s hranom, imerzivnom umjetnošću i, naravno, elektronskim zvukovima globalnih i lokalnih umjetnika. Smješteni u  luksuzu hotela s 5 zvjezdica u Marakešu, možete uživati ​​u ritmovima i koktelima u božanskom bazenu.

Ibiza Rocks

Sada već etablirani brend, Ibiza Rocks nudi sveobuhvatno iskustvo odmora. Uživajte u jednom od najekskluzivnijih hotela na Ibizi, s pogledom na bazen i DJ pult i krenite na cjelodnevni tulum s nekim od najvećih imena DJ svijeta. Uživajte u pićima i konfetama u bazenu i slavnom španjolskom suncu. (Događaji se odvijaju tijekom cijele sezone).

Cloud 9 (Fiji)

Kako samo ime sugerira, zaista možete doseći deveto nebo dok boravite na jednom od otoka na Fidžiju. Platforma je potpuno opskrbljena najboljim izborom pića i hrane – čak ima i svoju talijansku pizzeriju s krušnom peći! Usmjerena na opuštanje, glazba ima za cilj da vas smiri dok upijate poglede oko  sebe. (Tijekom cijele godine).

Najbolje party destinacije na svijetu garantiraju dobru zabavu.

Travel Advisor – Lifestyle

Pretplatite se na naš YouTube

Iskustva solo putnice drukčije boje kože

https://www.travel-advisor.eu/destinacija-koje-nude-najbolji-omjer-cijene-i-kvalitete/

https://www.travel-advisor.eu/san-francisco-ljeto-1967/

Nove objave