Je li ovo najgore skijanje ?

najgore skijanje na svijetu

Britanac je doživio najgore skijanje koji možete zamisliti! Da li je ovo tužno ili smiješno nismo sigurni, ali do najgoreg skijanja na svijetu došlo je tako što je Andoru zamijenio s Angolom.

Britanac koji je zamijenio južnoafričku republiku Angolu za planinsku europsku kneževinu Andoru upravo se vratio sa skijaškog odmora iz pakla. Darryl Bluthwaite iz Kenta ostao je šokiran kada je sletio na destinaciju na kojoj je planirao četverodnevni skijaški odmor! Naime, po slijetanju je shvatio da je sa skijaškom opremom doputovao u Angolu, a planirao je uživati u bijelim snježnim padinama Andore.

najgore skijanje

“Da budem iskren, mislio sam da je čudno što sam se zaustavio u Nigeriji,” rekao je Bluthwaite. “Ali to su bili jeftini letovi. Letio bih i preko Timbuktua da uštedim novac! ”, dodao je ironično.

Bluthwaite je za thetragictraveller.com rekao da mu je trebalo manje od sat vremena nakon slijetanja da shvati svoju pogrešku.

“Nisam rasist, ali bio sam iznenađen koliko crnaca radi u zračnoj luci”, rekao je.

najgore skijanje

“Tada sam izašao vani na  42 stupnja i pomislio” J….e, globalno zagrijavanje je stvarno sve izraženije! “Ali kad je taksist odbio prihvatiti eure, sve mi je bilo jasno”

Unatoč tome što se našao nekoliko tisuća kilometara od najbliže snježne pahulje, Bluthwaite je maksimalno iskoristio situaciju. Iskušao je sreću skijajući niz obližnje pješčane dine, ali to nije potrajalo ni pet minuta, dok nije pao i slomio nogu.

“Da, ovo je vjerojatno najgori skijaški odmor na kojem sam bio”, rekao je iz bolničkog kreveta. “Najveća je ironija u tome što me putno osiguranje pokriva samo za Andoru.” Ovo bi lako moglo biti najgore skijanje.

Travel Advisor – lifestyle

Pretplatite se na naš YouTube 

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Skijanjem protiv depresije

Kako odabrati pravo skijalište ?

Savjetnik za putovanja savjetuje putnicima